Zanimljivosti

GODINAMA NE NOSI DONJI VEŠ ISPOD PANTALONA: Objašnjenje je neverovatno, svi gledaju u neverici (FOTO+VIDEO)

Lija Kenjon je Tiktokerka koja ističe da joj ni u farmerkama nikada nije bilo neudobno.

18.01.2024 18:02

GODINAMA NE NOSI DONJI VEŠ ISPOD PANTALONA: Objašnjenje je neverovatno, svi gledaju u neverici (FOTO+VIDEO)
Tiktok-leahkenyon5

Mnogima je nezamislivo da ne nose donji veš, ali Lija Kenjon ne misli tako. Ona je TikTokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati blizu 400.000 ljudi. Ova zaljubljenica u modu je doživela prosvetljenje, od kada je skinula donji veš. Prema njenom iskustvu, nenošenje donjeg veša u velikoj meri smanjuje njen nivoa stresa. Otkrila je kako više ne dozvoljava da je stres preplavi, a izgleda da sve počinje time što ne nosi donje rublje. Njen put bez gaćica možda je izazvao podeljena mišljenja, ali ona živi svoj najbolji i najudobniji život do sada.

- Ne nosim gaćice i moj razlog ima potpuno smisla, smanjuje moj stres, ali ljudi su zapanjeni što ih ne nosim ispod farmerki. Moguće je da svako ima svoje mišljenje, ali postoje određene zdravstvene prednosti života bez donjeg rublja. Žene koje ne nose gaćice nikada neće imati problema - izjavila je ona na snimku na Tik-toku, a o tome je pisao i San.

Izgledalo je kao da se ova influenserka sada lakše nosi sa životnim izazovima. Čak i ako je to ostavilo druge zapanjenim, Lija nikada neće popustiti pod pritiskom da ponovno nosi gaćice. Neki od njenih pratilaca postavili su pitanja kako je uopšte moguće da ona ne nosi donji veš, čak ni ispod farmerica. Međutim, njen odgovor je sasvim jasan. Ona je istakla da uopšte nije neudobno biti u farmericama bez gaćica, ukoliko su farmerke prave veličine. Pojedini pratioci su se čak zabrinuli da li boli nošenje ovih pantalona na golo telo, ali Lija je ponovo istakla koliko je jedino bitno da su pantalone odgovarajuće veličine.

- Nikada mi nije neudobno bez donjeg veša, naprotiv. Kunem se da mi nikada nije bilo neudobno ili da me je išta stezalo - istakla je Kenjonova.

 

Prema magazinu Helt lajn, neki od prednsti nošenja odeće bez donjeg rublja uključuju manji rizik od infekcije, manju iritacije, pa čak i manje alergijskih reakcija.

- Da li je to razlog zašto se ja ne stresiram? - upitala je ova Tiktokerka na snimku.

Video je dobio157.000 pregleda, dok su se komentari ređali, a bio je veliki broj podeljenih mišljenja.

- Sve mogu da razumem, ali ukoliko bih nosio farmerice bez veša, mislim da bi mi bilo veoma neprijatno.

- Sada sve ima smisla!

- Želela bih da smanjim svoj svakodnevni stres, od sutra prestajem da nosim veš!

- Ako žena kaže da nema problema, onda nema problema!

- Ja sam probala i samo mogu da kažem da nema šanse da ih skinem, sem na kratko!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)