Sex

MLADI BLOGERI ZALJUBILI SU SE NA PRVI POGLED I ODMAH IMALI ODNOS PRED SVIMA: Sada obilaze svet i uživaju u snimanju vođenja ljubavi u javnosti! (FOTO+VIDEO)

Kajli Kilio i Kodi Nelson zarađuju od OnliFansa, dok uživaju u putovanjima i svojoj ljubavi.

10.02.2024 20:02

MLADI BLOGERI ZALJUBILI SU SE NA PRVI POGLED I ODMAH IMALI ODNOS PRED SVIMA: Sada obilaze svet i uživaju u snimanju vođenja ljubavi u javnosti! (FOTO+VIDEO)
Credit: Jam Press/@thenaughty_travelers / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kajli Kilio i Kodi Nelson su dvoje mladih koji su se zaljubili na prvi pogled. Ona je već bila uključena u blogovanje na sajtovima za odrasle poput OnliFansa, pre nego što je upoznala partnera Kodija, ali je ubrzo i on bio uvučen u njen svet traženja uzbuđenja kroz se*s u javnosti. Njih dvoje ponosno imaju mapu sveta na kojoj su obeležena mesta gde su uživali u obilaženju novih zemalja, ali i u se*su na otvorenom.

- Posetili smo 16 država u SAD-u, kao i brojne lepote Evrope. Jedno od mojih omiljenih mesta je Italija - navodi Kajli za Ljubav ne osuđuje” podkast. 

Međutim, Kodi kaže da su imali problema kada su putovali u Nemačku. On se priseća da su po pogledu na njihov se*s na javnim mestima tamo bili "mnogo strožiji".

 

 

- Interesantno je da Kodi uopšte nije znao moje ime u trenutku kada smo imali naš prvi se*s, koji je maltene bio pred njegovim drugarima. Ušla sam u kafić u kome je on radio. Bila je to ljubav na prvi pogled. Ubrzo sam ga izvala na obližnju terasu gde smo uživali u se*su na otvorenom - izjavila je Kajli, a o njima je pisao i Dejli star.

Par se priseća da je počeo da praktikuje se*s na javnim mestima svega dva meseca po početku veze.

- Gotovo godinu dana kasnije uspeli smo da obeležimo desetine lokacija na našoj mapi. Počeli smo u Meksiku i onda smo rešili da se krećemo ka drugim severnijim državama. Potom je došla Evropa - objašnjava Kodi.

Međutim, ne sviđa se svima njihova ljubav prema rizičnom se*su na otvorenom. 

- Moja sestra je imala neke predrasude, rekla je “Jesi li siguran da ovo nije samo požuda zbog onoga što ona radi?'", aludirajući na Kajline se*si snimke na OnliFansu - priseća se Kodi.

 

Kali je bila ta koja je uvela svog dečka u svet OnliFansa i snimanja se*sa na otvorenim i javnim mestima. On je na kraju dao otkaz u baru u kom je radio i sada oboje zarađuju od prihoda sa OnliFansa.

- Nadala sam se da će i on želeti da počne sa snimanjima se*a, ali nisam znala kako da ga pitam u početku, jer je to prilično čudno pitanje. Međutim sada smo prilično otvoreni po pitanju naših fanova. Ukoliko se nalazimo u nekoj zemlji u određenom hotelu, ukoliko požele da se snimimom dok vodimo ljubav na terasi, odamh ćemo to uraditi. Možda nas neki fanovi gledaju i uživo, ko zna - objasnila je Kalji.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)