Sex

MANEKENKA KOJA JE IŠLA NA PODMLAĐIVANJE VAGINE PONOVO ŠOKIRA: Otkrila je tajnu zbog koje se tresu mnoge porodice (FOTO)

Uprkos tome što "gazi" petu deceniju života, i dalje je mnogima tiha čežnja

06.02.2024 22:00

MANEKENKA KOJA JE IŠLA NA PODMLAĐIVANJE VAGINE PONOVO ŠOKIRA: Otkrila je tajnu zbog koje se tresu mnoge porodice (FOTO)
Instagram/nicolamclean30

Raskošna plavuša Nikol Meklin (42) svojevremeno je bila veoma popularna manekenka. Iako je tvrdila da se nikada neće udati za sportistu, 2009. godine ušla je u brak sa fudbalerom Tomom Vilijamsom. Njih dvoje dobili su sinove Rokija i Strikera.

Zbog Tomove afere u jednom noćnom klubu sredinom prošle decenije razdvojili su se na godinu dana, a onda su se opet spojili i sada, tvrdi Nikol, žive u srećnoj zajednici.

Iako „gazi“ petu deceniju, Nikol i dalje izgleda veoma poželjno, što dokumentuje i fotografijama i video-snimcima na društvenim mrežama. Britanska manekenka koja je godinama punila stupce tabloida u Velikoj Britaniji izazvala je ogromnu pažnju javnosti kad je otkriveno da je išla na podmlađivanje vagine. Otkrila je da je to uradila iz dva razloga: da bi rešila problem urinarne inkontinencije koji se javio posle drugog porođaja i da bi više uživala u intimnim odnosima sa svojim suprugom.

- Nisam mogla da trčim, niti da skačem na trambolini, a da ne izgubim kontrolu nad bešikom. Posle procedure podmlađivanja vagine zabranila sam suprugu da mi prilazi mesec i po dana kako bi mi se organizam oporavio od intervencije. Mislio je da sam luda što to radim, ali sam mu obećala da će mu se dopasti kad mi intimna regija bude kao pre – ispričala je Nikol.

 

 

Ona je objasnila i zbog čega nije želela da se uda za sportistu i zašto to ni danas ne savetuje mladim devojkama.

- Kad sam bila mlada, veliki broj glamuroznih modela se družio sa fudbalerima. Ali, znala sam da oni ne mogu da budu verni i da zato nisu za mene. Viđala sam ih kako napuštaju londonske klubove sa ženama sa kojima nisu bili u braku – ispričala je Nikol za britanski „San“.

 

 

Posle afere koju je njen suprug imao i dalje ima isto mišljenje o sportistima – veruje da nema onog koji nije „igrao u gostima“.

 

 

- Oženjeni fudbaleri mi i dan-danas šalju poruke preko Instagrama, ali ne želim da im priuštim to zadovoljstvo i pročitam šta mi pišu. Brzo otvorim poruke, skrinšotujem ekran i pošaljem Tomu, a onda poruke označim kao nepročitane. Tom se smeje kad to vidi, jer i on zna kakvi su fudbaleri – otkrila je Nikol i dodala da bi mnoge porodice bile u šoku kad bi obelodanila koji sportisti su pokušali da je zavedu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)