Sex

NASTAVNICA MATEMATIKE DALA OTKAZ I ZARAĐUJE NA SAJTU ZA ODRASLE: "Bivši učenici su hteli da budemo intimni" (VIDEO)

U jednom trenutku nije imala od čega da živi, pa se odlučila na veliki korak.

28.12.2023 21:50

NASTAVNICA MATEMATIKE DALA OTKAZ I ZARAĐUJE NA SAJTU ZA ODRASLE: "Bivši učenici su hteli da budemo intimni" (VIDEO)
louise_fitcoach/instagram

Punih 13 godina Luiz Roberts (41) je posvetila radu u prosveti. Bila je zaposlena kao nastavnica matematike i tvrdi da je od srca volela taj poziv. Ali, 2020. godine je dala otkaz i šest meseci kasnije počela je da prodaje svoje fotografije na sajtovima za odrasle. To joj je, kaže, pomoglo da oseti čari finansijske slobode. Sada zarađuje više od 60.000 evra mesečno na platformi za odrasle OnlyFans i ima više od pola miliona pratilaca na Instagramu.

Luiz je ujedno i veliki zaljubljenik u fitnes, pa često deli snimke i fotografije iz teretane.

 

 

- Dok sam radila kao nastavnica matematike uživala sam u tom poslu, ali je svakodnevni stres iz nedelje u nedelju bio veći od zadovoljstva koje sam imala radeći u prosveti. Takoše, izgubila sam strast za životom, a sada, otkako sama rukovodim svojim vremenom uživam u svakom trenutku, osećam sigurnost i imam novca – iskrena je Luiz.

Pre nekoliko godina odlučila se za razvod i ponovo osetila navalu entuzijazma. Ipak, bivšeg nije zaboravila; kad je počela da zarađuje velike sume novca, a on bio na ivici bankrota, Luiz mu je finansijski pomogla da se izvuče iz krize.

Priznaje da joj je OnlyFans umnogome promenio život.

- Otišla sam u Amsterdam da napravim konferenciju na temu novca, a nedavno sam kupila školski autobus kojim želim da putujem po Velikoj Britaniji i da radim podkaste i snimke za Jutjub – najavljuje Luiz za Dejli star.

 

 

Pre nego što je odlučila da da otkaz u školi, seća se da je sedela u svom malenom automobilu i prebirala poslednje novčiće po tašni. Danas je izuzetno ponosna što se njen život promenio za 180 stepeni. Iako je njen standard daleko bolji nego dok je radila u školi, Luiz nije želela da proda svoj maleni automobil iz perioda dok je živela siromašno. Otkriva da želi da je podseća na vreme kad nije imala novca i da je podseti koliko je, zapravo, uspela u životu, makar kad su finansije u pitanju.

Luiz je otkrila da su je, otkako je počela da kreira sadržaj za OnlyFans, kontaktirali nekadašnji učenici i predložili joj da isprobaju vrelu akciju u troje. Da li je do toga došlo ili ne, lepa plavuša nije otkrila za javnost.

Ipak, požalila se da su joj zbog posla kojim se bavi mnogi okrenuli leđa.

- Bilo je ljudi koji su me isterali iz kuće, ali sam shvatila da moram što pre da naučim kako da ne reagujem na takve stvari. Moj život je samo moja stvar, nema razloga da me bude sramota zbog ovoga što radim - ističe Luiz.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)