Sex

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE PODELILA SVOJA RANA ISKUSTVA: "Upoznala sam upoznala tog muškarca, imao je najbizarniji zahtev ikada, panika me je obuzela!" (FOTO)

Liz Džordan je nailazila na čudne predloge po pitanju intimnih odnosa, ali jedno neće nikada zaboraviti.

27.12.2023 21:54

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE PODELILA SVOJA RANA ISKUSTVA: "Upoznala sam upoznala tog muškarca, imao je najbizarniji zahtev ikada, panika me je obuzela!" (FOTO)
Instagram-thelizjordan

Liz Džordan (22) je zvezda filmova za odrasle, a u novom podkastu, sa svojim fanovima je podelila bizarnu anegdotu iz dana kada je koristila sajt za upoznavanje Tinder, da bi se sastajala sa strancima radi se*sa. Ova žena ne krije da obožava intimne odnose i da je pre nego što je počela da snima filmove ulazila u odnose sa ljudima koje je upoznala onlajn.

- Nije tajna da je većina muškaraca na Tinderu tu isključivo radi usputnog se*sa. Tamo sam sretala svakojake likove, ipak jedan je otišao najdalje u svojim prohtevima. Prilično je bio privlačan i dogovorili smo se da se nađemo u nekom neuglednom motelu čisto da bismo imali se*s. Logično je da osobu koju vidite prvi put u životu i koja dolazi samo zbog vruće akcije ne želite kod sebe u stanu, dok je sumnjivo i da vi idete kod njega, tako je motel idealno rešenje - započinje priču ova devojka, a o tome je pisao i Dejli Star.

Instagram-printscreen-thelizjordan

Liz Džordan

Ona je totalnom strancu objasnila da želi da bude dominantna u odnosu i njemu se, navodno to veoma dopalo. Međutim, kada je otišla na dogovorenu adresu usledilo je iznenađenje kojem se nije nadala.

- Kako sam kročila u sobu tog motela, istog trenutka me je bacio na krevet i stavio mi lisice na ruke, vezavši ih na uzglavlje kreveta. Potom me je skinuo. Bio je toliko dominantan i to me je iznenadilo, budući da smo se na neki način dogovorili da ja budem ta koja će biti domino. Nastavili smo da se viđamo još nekoliko puta, ali svaki sledeći put je pristajao da ja budem nadređena, a on podređen. Čak je donosio odeću za devojčice koju bi oblačio i želeo je da bude krajnje pokoran. Takođe je trežio da ga fotografišem u tome, uz razna se*sualna pomagala - nastavila je priču Liz.

Instagram-printscreen-thelizjordan

Liz Džordan

Ova devojka se iznenadila kada joj je jednom tražio krajnje bizarnu stvar, a navodi da ga je tada poslednji put i videla.

- Kada smo se videli na kraju odnosa je rekao da uradim sve fotografije gde sam ga fotografisala uz razne bizarne stvari polugolog u garderobi za devojčice. Rekao je da želi da uradim plakate i da ih okačim po celom gradu. Na plakatima je trebalo da piše da je on poznati perverznjak i da se paze. Potom je trebalo da pozovem policiju da dođe da ga uhapsi. Rekao je da želi da ide u zatvor, molio me je je da ga prijavim. Nisam želela, ali ponudio mi je novac. Zato sam okačila nekoliko plakata po gradu, srce mi je ubrzano lupalo dok sam to radila, bukvalno me je panika obuzela, ali nikada nisam pozvala policiju. Više ga nikad nisam videla, saznala sam da je bivši vojnik koji je izgleda zastranio. Tada sam imala 18 godina, veoma brzo sam ušla u industriju i prestala sam da se viđam sa momcima sa Tindera, jer ne smem više toliko da rizikujem - objasnila je Džordanova.

Instagram-printscreen-thelizjordan

Liz Džordan

BONUS VIDEO:

Komentari (0)