Sex

ZVEZDA PLATFORME ZA ODRASLE PLANIRA NOVO UVEĆANJE POPRSJA, MUŽ JE PODRŽAVA: "Oblačim se skromno, a žene me ipak mrze" (FOTO+VIDEO)

Atraktivna brineta svakodnevno trpi uvrede na društvenim mrežama zbog nesvakidašnjeg izgleda koji je delo plastičnih hirurga.

10.12.2023 22:00

ZVEZDA PLATFORME ZA ODRASLE PLANIRA NOVO UVEĆANJE POPRSJA, MUŽ JE PODRŽAVA: "Oblačim se skromno, a žene me ipak mrze" (FOTO+VIDEO)
Printscreen/https://www.instagram.com/paigebritish/

Iako ima tek 28 godina, Pejdž Britiš iz Velike Britanije išla je čak 14 puta na plastične operacije i kaže da ta brojka sigurno neće biti konačna. Atraktivna brineta je najviše novca izdvojila za uvećanje grudi i iako zvanično nije vlasnica najvećeg poprsja na svetu, verovatno spada u grupu žena koje se mogu pohvaliti najimpozantnijim obimom grudi na platformi OnlyFans.

Britanka koja je većinu plastičnih operacija uradila u Americi tvrdi da odlično zarađuje od posla kojim se bavi, kao i da je suprug podržava u kreiranju sadržaja na platformi za odrasle. I dok su, očekivano, muškarci većinski oduševljeni njenim nesvakidašnjim izgledom, dotle je, kaže Pejdž, žene mrze.

 

 

- Prete mi, a ne znam zašto. Zapravo, pretpostavljam da su samo ljubomorne na mene, moj izgled, moj uspeh i moj stil života – kaže Pejdž.

Ona dodaje da se oblači prilično skromno, te da ne shvata zbog čega je mnogim ženama „trn u oku“.

- Verujem da su negativni komentari posledica osećaja ugroženosti – navodi ova brineta bujnih oblina.

 

 

Pejdž je veoma aktivna na društvenim mrežama. U odeljcima za komentare neretko nailazi na uvredljive rečenice i komentare mržnje, a nije malo ni onih koji joj pišu da su „zgroženi njenim izgledom“.

- Uvek će postojati ljudi koji mrze druge, nemam vremena da se bavim njima – poručuje Pejdž.

Najnovija opercija grudi kojoj se podvrgla u Los Anđelesu je, kaže, dodatno pogoršala njene bolove u leđima. Ipak, priznaje da je postala zavisna od plastičnih operacija i da je želela da neki deo njenog tela bude njen adut, nešto po čemu će se razlikovati od drugih devojaka na OnlyFansu.

 

 

Najvažnije joj je, ističe, što je suprug podržava u karijeri koju je odabrala.

- Moj muž je oduvek bio moj obožavalac. Bio je uz mene pre svake operacije i bodrio me. Voleo me je i pre plastičnih opercija, voli me i sada – kategorična je Pejdž.

 

 

Zahvaljujući kreiranju sadržaja na platformi za odrasle, lepa brineta postala je glavni hranitelj svoje porodice. Mesečno zarađuje oko 90.000 evra, a nedavno je častila sebe novim modelom ferarija. Najavljuje da će u bliskoj budućnosti otići na dodatne estetske intervencije kako bi svoj fizički izgled učinila što prepoznatljivijim.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)