Sex

VODITELJKA VREMENSKE PROGNOZE PODELILA FOTKU U VRUĆEM IZDANJU: Svi je hvale, ali jedan vaspitni komentar upada u oči (FOTO+VIDEO)

Meksikanku Žanet Garsiju na Instagramu prati skoro 15 miliona ljudi.

05.12.2023 08:53

VODITELJKA VREMENSKE PROGNOZE PODELILA FOTKU U VRUĆEM IZDANJU: Svi je hvale, ali jedan vaspitni komentar upada u oči (FOTO+VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@iamyanetgarcia

Voditeljka vremenske prognoze Žanet Garsia ima armiju obožavalaca na društvenim mrežama. Ova lepotica iz Meksika često deli provokativne fotografije na Instagramu, kao i snimke na TikToku, a u odeljku za komentare fanovi joj ostavljaju poruke podrške i komplimente na račun izgleda.

Zanosna brineta bila je prva manekenka koja se pojavila na naslovnici meskičkog izdanja časopisa za odrasle, a okušala se i u glumačkim vodama. Ipak, najpoznatija je po angažmanu na televiziji gde najavljuje vremensku prognozu, a u poslednje vreme i zbog kreiranja sadržaja na platformi OnlyFans.

Iako na ovoj platformi zarađuje velike sume novca, Žanet ne uskraćuje svojim pratiocima na društvenim mrežama vruće fotke i video-snimke.

Poznata je po tome da vredno vežba u teretani, a poseban akcenat stavlja na vežbe za zadnjicu. Neretko na mrežama deli snimke iz teretane na kojima se vidi koliko naporno trenira.

 

 

- Ti uvek znaš da raspališ maštu.

- Samo zbog tebe gledam vremensku prognozu!

- I kad najaviš loše vreme, ne brinem, jer dižeš temperaturu svojim oblinama – samo su neki od komentara ispod njenih fotografija i video-snimaka na društvenim mrežama.

 

Najnovijom fotografijom na Instagramu Žanet je napravila pravu pometnju. Ona je pozirala u oskudnom kostimu koji nije ostavljao previše mesta mašti, a u prvom planu je, očekivano, bila njena zadnjica. Uz provokativni kostim Žanet je ponela visoke potpetice koje su dodatno istakle njene noge.

 

 

U odeljku za komentare mnogi su ostavili brojne komplimente. Ipak, jedan komentar se izdvojio.

- Izgledaš neverovatno, prelepa si i divno je što deliš svoje fotografije ovde. Ali, ne zaboravi da bi barem nekad mogla da zahvališ vernim pratiocima što ti lajkuju objave i ostavljaju pozitivne komentare. Život nije samo primanje, već i davanje – opomenuo ju je jedan pratilac.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)