Sex

ŽIGOLO OTVORIO DUŠU: "Zarađujem 1.000 evra za noć, angažuju me UDATE ŽENE, ALI I NJIHOVI MUŽEVI!" (VIDEO)

Tvrdi da je uspešan u poslu, jer istinski voli ono što radi.

17.11.2023 22:00

ŽIGOLO OTVORIO DUŠU: "Zarađujem 1.000 evra za noć, angažuju me UDATE ŽENE, ALI I NJIHOVI MUŽEVI!" (VIDEO)
Shutterstock

Tom je rođen u Poljskoj, a u Njujorku živi i radi kao žigolo. U intimnoj ispovesti otkrio je da zarađuje oko 1.000 evra za noć, ali za razliku od se*sualnih radnica koje uspevaju da "završe posao" za 10 minuta, on sa ženama koje ga angažuju ostaje u proseku tri sata.

Printscreen/https://www.youtube.com/@SoftWhiteUnderbelly

Tom se nije libio da podeli svoju životnu priču

 

U podkastu Soft White Underbelly Tom je ispričao detalje iz svog nadasve uzbudljivog života, sve vreme insistirajući na tome da je uspeo da „pročita“ žene koje ga angažuju, te da je upravo zahvaljujući tome uspeo da opstane u poslu i bude veoma tražen.

- U početku su me angažovale samo za se*s, a posle prvog puta najčešće žele da se druže i da provode vreme sa mnom. Sve što žene žele je dobar slušalac – tvrdi Tom.

Shutterstock

Tom tvrdi da nepogrešivo zna šta žene žele

 

Često se događa da se njegov tročasovni angažman pretvori u višednevni, što, naravno, utiče i na cenu usluge koju Tom pruža. Tako on nedelju dana druženja sa ženom koja ga angažuje košta oko 7.000 evra.

Kaže da su njegove klijentkinje najčešće udate žene koje u braku ne dobijaju ono za čim žude. Angažuju ga, otkriva, i poslovne žene koje nemaju vremena da budu u vezi.

- Neke od njih su i pokušavale da budu u klasičnoj vezi sa muškarcima, ali kvalitet tih veza nije bio onakav kakav su očekivale – objašnjava Tom.

Priznaje da je u mladosti „mnogo grešio“ i da je često bio „s one strane zakona“, što ga je posebno uzbuđivalo. Okušao se u raznim profesijama, a onda se „skrasio“ kao poslovna pratnja. Ovaj posao radi pet godina i ne namerava da ga napusti.

- Dobro zarađujem i volim da budem intiman sa klijentkinjama. Neke od klijentkinja su mi poput prijateljica – tvrdi Tom.

On takođe nudi i mogućnost da sa damama koje žele da ga angažuju izađe na pravi romantični sastanak koji podrazumeva izlazak na večeru ili u pozorište. Kaže da je „možda malo skuplji od drugih kolega“, ali to opravdava tezom da „pruža bolje iskustvo“.

 

 

Otkriva i da su ga neretko angažovali i muževi za svoje žene povodom važnih datuma, a pamti i da su pojedini muževi voleli da ga gledaju dok ima intimne odnose sa njihovim suprugama.

Većina njegovih klijentkinja je starija od 40 godina i nikad mu, tvrdi, nije bitno kako izgledaju.

- Imao sam toliko žena u životu da mi odavno nije važan izgled, već pre svega ličnost – tvrdi Tom.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)