Sex

MIA JE NAPUSTILA POSAO NA VOL STRITU: Sada za sat vremena sa muškarcem zaradi 1.300 evra, evo šta radi za taj novac!

Atraktivna crnka kaže da je sada srećnija nego ikada pre.

29.05.2023 22:01

MIA JE NAPUSTILA POSAO NA VOL STRITU: Sada za sat vremena sa muškarcem zaradi 1.300 evra, evo šta radi za taj novac!
instagram/mialee

Mia Li je od rada na Volstritu prešla na spavanje sa oženjenim muškarcima za novac i ne doživljava nikakve negativne emocije zbog svog ponašanja. Ova atraktivna lepotica je, prema sopstvenom priznanju, „psiһopata“, koja stvari posmatra na transakciju.

- Ja zaista nemam empatiju - prkosno je izjavila tokom intervjua o zasokretu koji je napravila u karijeri. preokretu u karijeri. 

Li je dodala da radi „veoma algoritamski“ kada su u pitanju odnosi, što je takođe sprečava da razvije bilo kakvu privrženost svojim muškim klijentima.

Li je godinama radila na Vol Stritu kao forenzički računovođa, pre nego što je dala otkaz na visokom finansijskom poslu nakon što joj je dijagnostifikovana depresija 2018. Ona sada naplaćuje i do 1.500 dolara ( oko 1300 evra) na sat kao „iznajmljena devojka“ za bogate trgovce sa Volstrita koje je svojevremeno nazvala svojim kolegama. Ona takođe ima 48-časovni ugovor od 20.000 dolara po kojem klijenti koji plaćaju mogu da je odvezu na lokaciju po svom izboru, a ona će se predstavljati kao njiһova poslovna saradnica ili devojka na sastancima sa visokim ulozima i večerama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Lee (@mialee_nyc)

 

Uprkos tome što nije javno otkrila svoje pravo ime, godine ili lice, Li insistira da se ne stidi zbog svog se*sualnog rada. Drska brineta rekla je da se prijavila za svoj prvi posao u pratnji na veb stranici pre nekoliko godina. Prisetila se da je iskusila 20 minuta „prilično lošeg se*sa“ – ali ju je to učinilo bogatijom za 1.000 dolara.

- Umesto da se osećam prljavo, sećam se da sam deponovala taj novac na svoj bankovni račun - objasnila je ova devojka, piše Njujork post.

Zavodljiva Li kaže da ne žali što je odustala od svoje konvencionalne karijere zbog novog posla devojke za pratnju rekavši da postoji jedan osećaj koji u potpunosti doživljava: sreća.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)