Sex

"MUŽ IMA 28 GODINA I VIŠE GA NE UZBUĐUJEM, JEDNOM U 6 MESECI IMAMO ODNOSE": Devojka je očajna zbog bračnih problema toliko da ne zna ni kako su decu napravili (FOTO)

U ljubavnoj ispovesti požalila se zbog braka i potražila stručnu pomoć.

26.09.2023 21:01

"MUŽ IMA 28 GODINA I VIŠE GA NE UZBUĐUJEM, JEDNOM U 6 MESECI IMAMO ODNOSE": Devojka je očajna zbog bračnih problema toliko da ne zna ni kako su decu napravili (FOTO)
shutterstock.com

Potpuno je individualno kod parova koliko često imaju intimne odnose i dok je kod nekih to češće drugi parovi imaju ređe akciju među čaršavima, što stručnjaci opet objašnjavaju sklopom ličnosti i potreba koje svako ima. Iako bi intimnost trebalo da bude, između ostalog, nešto što dvoje partnera povezuje čini se da svi ne gledaju na to isto. Kod nekih ne da je retkost, već je skoro pa isključena. Jedna žena je savetnici za odnose otkrila kako je sa svojim partnerom već deset godina i da oboje imaju 28 godina. Iz te ljubavi dobili su dvoje dece ali da je se*s među njima toliko redak da se pita kako su deca uopšte začeta.

Razočarana žena je u ispovesti otkrila kako imaju intimne odnose jednom u šest meseci i da se pita da li je to normalno, prenosi britanski San.

Foto: Shutterstock

Iako očekuje od svog supruga inicijativu, žena je objasnila kako ona uvek izostaje zbog čega je zabrinuta

- Pitam se da li ima nizak testosteron jer se sređujem za njega i pitam ga da li želi da igram neke uloge, ali ga očigledno ništa ne uzbuđuje. Kao da je cela stvar samo neki zadatak - navodi ona u ispovesti.

Njen partner je vodoinstalater po struci i ima vremena, kako kaže, za sve pa čak i da joj pomogne oko dece uveče kad ih kupa ali da zbog njegovog ponašanja ona počinje da sumnja kako nešto nije u redu sa njom.

Savetnica je ženi poručila da bi trebalo da porazgovara sa svojim partnerom i da mu kaže kako ne može da bude u vezi bez se*sa. Takođe joj je poručila da je vrlo moguće da stres i depresija mogu da utiču na njegov libido. 

- Recite mu da ste zabrinuti za njega  predložite mu da ode na pregled kod doktora. Ako to nije problem vezan za mentalno zdravlje već ima veze sa hormonskim nedostatkom lekar će mu odrediti testove koje treba da uradi - savetovala ju je ona.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)