Sex

ZBOG AVANTURE U PARKU ZAVRŠILI U POLICIJSKOJ STANICI: "Naterala me je da se osećam kao čudak i odbija da razgovara sa mnom"

Iako je njegova devojka znala šta ovaj muškarac voli, iskoristila je prvu priliku da mu to "natrlja na nos".

21.08.2023 21:00

ZBOG AVANTURE U PARKU ZAVRŠILI U POLICIJSKOJ STANICI: "Naterala me je da se osećam kao čudak i odbija da razgovara sa mnom"
shutterstock.com

Fetiš je se*sualno uzbuđenje vezano za predmet ili deo tela koji nije tipično izazovan, kao što su cipele ili stopala. Fetišisti moraju da imaju predmet svoje privlačnosti pri ruci ili da maštaju o njemu, sami ili sa partnerom, da bi postali se*sualno uzbuđeni, dobili erekciju i doživeli orgazam. Postoje različite vrste fetiša, kao što su dobro poznati BDSM (igra moći), stopala, donji veš, visoke potpetice, ali ima i onih koji vole nešto drugačije. Ispovest ovog momka nateraće vas da se zapitate da li su vaše fantazije nešto što vaš partner, ili partnerka podržava i da li postoji šansa da potencijalno ugrozi vaš, ili njen ugled.

Rekao je da je ona to znala od početka, a da ga je sada naterala da se oseća kao čudak.

- Oboje imamo 24 godine i ona je od početka znala da volim intimne odnose na otvorenom. Prvo smo to radili u kolima, zatim u poslednjem redu u bioskopskoj sali, ali poslednji put smo uhvaćeni na delu. To se desilo u parku i neko nas je prijavio policiji. Od kada se to dogodilo rekla je da bi radije bila sa nekim ko voli intimnost i zagrljaje u krevetu. Naterala me je da se osećam kao čudak i odbija da razgovara sa mnom - rekao je ovaj momak u ispovesti za San i obratio se savetnici za intimne odnose

shutterstock.com

Ljudi imaju različite fetiše, ali neki mogu da ugroze ugled vašeg partnera, ili partnerke.

Savetnica za intimne odnose mu je rekla da je njegov fetiš rizičan i da se njegova devojka možda ne oseća prijatno. 

- Nema ničeg čudnog u tome što imaš fetiš, ali tvoj je malo rizičan. Treba da paziš kada ste u javnosti. Tvoja devojka se ne oseća prijatno i rizikuješ da je izgubiš. Ako je intiman odnos na otvorenom tvoj fazon, pobrini se da ste negde gde vas niko ne može primetiti - zaključila je savetnica za intimne odnose

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)