Sex

BIZARNI ZAHTEV NA SNIMANJU FILMA OSTAVIO JOJ JE TRAJNE TRAUME: Čuvena Lisa En progovorila o užasu koji je doživela u industriji za odrasle (FOTO)

Lisa En opisala kroz šta je prolazila tokom svoje višegodišnje karijere.

30.06.2023 22:01

BIZARNI ZAHTEV NA SNIMANJU FILMA OSTAVIO JOJ JE TRAJNE TRAUME: Čuvena Lisa En progovorila o užasu koji je doživela u industriji za odrasle (FOTO)
Instagram/thereallisaann

Lisa En (49) je bila i ostala jedno od najvećih imena u industriji filmova za odrasle do dana današnjeg. Međutim, kako sama glumica tvrdi, mnogo puta tokom karijere od nje su se zahtevale stvari koje, po njenom mišljenju, nisu bile korektne i nikada nije želela da sebe stavi u neprijatan položaj, a jedna takva situacija uspela je da joj ostavi trajnu traumu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Ann (@thereallisaann)

Kada sumira svoju karijeru naglašava da je u industriji bilo režisera koji su ponekada prelazili granicu ukusa. Lisa, koja se priprema da objavi novu knjigu baziranu na svom životu, rekla je da jedan poseban zahtev koji je dobila ne može da izbaci iz glave čak ni danas.

- Sećam se da je jedan režiser pre mnogo godina zahtevao od mene da radim nešto sa krstom, ali ja nisam želela čak ni da razgovaram sa njim, jednostavno sam spakovala stvari i otišla - kaže Lisa.

Bio je iznenađen njenim postupkom, ali ona mu je jasno rekla da ne može da dozvoli da se skrnavi religija i odvažno mu je rekla svoje mišljenje.

-  Zbog nepoštovanja religije mi jednostavno ne možemo da delimo isti set. Ne mogu da radim sa tobom. Ne znam šta sve još može biti dalje u toku snimanja. Čak i ako odbijem da uradim nešto, a moja slika ostane na omotu kasete, dok ti radiš poremećene stvari koje degradiraju religiju, ja sam ponovo povezana sa svim, a to jednostavno ne želim - priseća se Lisa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Ann (@thereallisaann)

Kako je glmica istakla, ovo je jedna od najgorih stvari koje je neko od nje tražio u karijeri.

- Za mene, ovo je bilo potpuno ekstremno i traumatično iskustvo, toliko da mi je neverovatno da je neko to od mene tražio. Ja sam osoba koja kada uđe na lokaciju i ako u njoj vidi krst koji stoji na zidu ili bilo šta sveto što može da bude deo enterijera, dobijem osećaj da to moramo skinuti, jer snimanje ne sme da počne ako se neke istvari ne ispoštuju - ističa Lisa.

Lisa, koja je postala globalni fenomen nakon snimanja  filma "Who’s Nailin’ Paylin?" iz 2008. godine, u kome satirizuje republikanskog političara Saru Pali, tvrdi da je bila u mogućnosti da odbije ovu ulogu, jer je ona ušla u erotsku industriju kada je glumcima u njenoj branši pružano daleko više izbora.

- Uvek sam bila prilično srećna. Ušla sam u posao devedesetih kada smo svi imali otvorene sve moguće izbore i mogli smo da biramo. Nisu postojale "ne" liste, već samo "da", tako da sam bila u mogućnosti da kažem sa kim želim da radim i moja želja bi bila ostvarena. Imali smo velike garderobere, stiliste i sve ostale usluge. Sve je delovalo kao u holivudskim filmovima, koliko god je bilo moguće, tako da je sve u svojoj suštini bilo potpuno drugačije - kaže Lisa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Ann (@thereallisaann)

Ušla je u industriju kada je mogla da odabere sa kim želi da radi i sve želje i zahtevi su joj bili ispunjeni.

- Ušla sam u industriju istovremeno kada je svaki producent i agent tvrdio kako nikada neću biti primorana da radim bilo šta što ne želim i to je bilo ispunjeno. Od prvog momenta moje karijere sam naučena da mogu da biram i sada ne može da bude drugačije - ističe Lisa.

Ona je takođe insistirala da se ovako pristupa zvezdama o kojima je ona brinula kasnije kao agent, odlazeći toliko daleko da je pričala sa režiserima lično.

- Ja uvek zauzmem stav i nemam problem sa tim. Nije mi teško da odem na sam set i pobrinem se da sve bude kako treba ukoliko je to potrebno - dodala je Liza.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)