Sex

ŠOKIRAĆETE SE KAD ČUJETE KOLIKO PUTA NEDELJNO ONA TRAŽI ODNOSE SA MUŠKARCIMA: Katarina ima uslov za vezu i kad partner to ne ispuni, evo šta sledi (FOTO)

Ona je zvezda u Nemačkoj, učestvovala je u rijalitiju i njeno bogatstvo se procenjuje na više od sedam miliona evra.

29.05.2023 08:15

ŠOKIRAĆETE SE KAD ČUJETE KOLIKO PUTA NEDELJNO ONA TRAŽI ODNOSE SA MUŠKARCIMA: Katarina ima uslov za vezu i kad partner to ne ispuni, evo šta sledi (FOTO)
Printscreen Instagram/katjakrasavice

Katarina Katja Vogelova (26) tvrdi da bi ostavila muškarca koji nije sposoban da s njom ima dvapua dnevno intimne odnose. Ona tvrdi da je idealan mladić za nju samo onaj koji može da joj priušti se*s 15 puta nedeljno.

Ta plavokosa lepotica rođena je u Češkoj, ali sada živi u Nemačkoj gde se proslavila učešćem u rijaliti programu. Ona je zvezda platforme za odrasle OnlyFans, na kojoj papreno naplaćuje svoje golišave slike.

Fanove broji u milionima

Otkrivajući sočne detalje iz intimnog života plavokosa lepotica smatra da nije visoko postavila uslov za svog idealnog dečka.

- Ako sam u vezi i moj dečko ne spava sa mnom barem 15 puta nedeljno, raskinuću s njim! - poručila je ona.

Kako tvrdi, na taj način ona zauvek vezuje svog muškarca za sebe.

- Se*s je veoma važan i tako će on zauvek ostati sa mnom. Moj muškarac mora da bude spreman da me u svemu prati, posebno kad je u pitanju se*s – poručila je ona.

Katja ima više od 3,6 miliona pratilaca na Instagramu i oko 3,1 milion fanova na TikToku, gde redovno postavlja golišave fotografije i snimke.

Na pitanje fanova da li njen dečko snima fotografije i video klipove za OnlyFans ona je kratko rekla:

- Da, naravno.

Otkrila koji joj je omiljeni deo tela 

Upitana da otkrije koji joj je omiljeni deo tela plavokosa lepotica se malo premišljala, a potom odgovorila da su to ipak njene bujne grudi i guza. Kako je još naglasila, prezadovoljna je zaradom na Onlyfansu i tvrdi da mesečno inkasira skoro 100.000 evra. Zato ne čudi što se njeno bogatstvo procenjuje na 8,05 miliona evra.

- Otkad imam profil na platformi ne zarađujem manje od šest cifara mesečno. Ja sam najuspešnija žena u Nemačkoj kada je u pitanju ovaj biznis – pohvalila se ona.

Ona je 2018. učestvovala u nemačkom rijaliti programu Veliki brat i tada je zauzela šesto mesto. To joj je bila odskočna daska za ostale poslove i karijeru koju je izgradila.

Pogledajte još neke od atraktivnih fotografija ove plavokose lepotice:

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)