Sex

MIA JE OTKRILA SVE DETALJE O ULASKU U SVET FILMOVA ZA ODRASLE: Srela je muškarca na ulici i jednim potezom ubedio je kaže "da" (FOTO)

Imala je tek 20 godina kada je snimila prve kadrove.

20.05.2023 11:12

MIA JE OTKRILA SVE DETALJE O ULASKU U SVET FILMOVA ZA ODRASLE: Srela je muškarca na ulici i jednim potezom ubedio je kaže "da" (FOTO)
Printscreen Instagram/miakhalifa

Libansko-američka glumica Mia Kalifa (30) tvrdi da je u svet filmova za odrasle ušla na insistiranje svog tadašnjeg muža. Ona je 2014. postala zvezda u industije zabave za odrasle, ali se sad gorko kaje zbog te odluke. Kako je naglasila, da može da vrati vreme nikad ne bi ušla u tu vrstu biznisa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia K. (@miakhalifa)

Na insistiranje muža

Govoreći o počecima svoje karijere u industiriji filmova za odrasle, Mia je otkrila da je presudnu ulogu imao njen tadašnji suprug. 

- Sreli smo se na ulici, bila sam mlada i neiskusna u kasnim tinejdžerskim godinama i ušla sam u vezu sa čovekom s kojim od početka nisam ni trebala da budem. Dan nakon mog 18. rođendana nagovorio me je da pobegnemo u Las Vegas gde smo se venčali - ispričala je ona.

Kako tvrdi, bivši muž je u braku tretirao kao igračku i na njegovo insistiranje je ušla u industriju. 

- Bila sam mlada, zaljubljena, nisam znala da se zauzmem za sebe. Moj bivši suprug je to iskoristio i zloupotrebio, jer je shvatio da može da manipuliše sa mnom. U isto vreme trudio se da mi ugodi, bila je to savršena ljubavna oluja i ja sam radila sve što bi mi on rekao - iskrena je bila ona.

Kad je imala 20 godina na ulici joj je prišao čovek i uručio joj vizit kartu studija u kome su se snimali filmovi za odrasle.

- Moj suprug je u to vreme bio profesionalni vojnik u američkoj vojci. Pitala sam ga šta da radim, a on me je ohrabrio i rekao da treba da ispunim svoje fetiše. On je praktično stavio čitav taj svet se*s industrije ispred mene. Jedno vreme sam se premišljala ali moj suprug je insistirao da prihvatim ponudi i praktično sam bila naterana da uđem u taj posao - rekla je Mia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia K. (@miakhalifa)

Pretnje smrću

U jednom od filmova za odrasle nosila je hidžab tokom scena sa Šonom Lolesom i Džulijanom Vegom što je pokrenulo njenu međunarodnu slavu, ali joj donelo i dosta problema sa muslimanskim svetom.

Mija je dobijala ozbiljne pretnje smrću što su u industriji iskoristili za marketing, a ona je uskoro postala jedna od najvećih zvezda.

Na vrhuncu slave razvela se od supruga jer nije želela da je više iskorišćava.
- Kad sada iz ove perspektive pogledam taj deo svog života shvatam da to nije bila ljubav. Ja sam za njega bila samo igračka nikad on mene nije voleo - rekla je ona.

Ubrzo nakon razvoda Mia se povukla iz industirije i sad sve češće javno priča o mračnim stranama posla. Želeći da se što više udalji od bivšeg posla, ona sad koristi svoje pravo ime Sara Džo Čamoun umesto Mia Kalifa koje joj je donelo planetarnu slavu u industriji filmova za odrasle. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)