Sex

OPERISANA JE OD GLAVE DO PETE I NE PLANIRA DA STANE: Zavodljiva crnka je uradila bizarnu stvar kako bi njen struk imao 50 cm, godinama je trpela bolove zbog lepote (FOTO)

Venecuelanka je imala više od 20 operacija kako bi izgledala savršeno.

18.05.2023 08:12

OPERISANA JE OD GLAVE DO PETE I NE PLANIRA DA STANE: Zavodljiva crnka je uradila bizarnu stvar kako bi njen struk imao 50 cm, godinama je trpela bolove zbog lepote (FOTO)
aleira averre/instagram

Manekenka koja je svoje telo podvrgla brojnim plastičnim operacijama tvrdi da bi sve žene trebalo da rade isto da bi bile "zaista lepe". Ova 26-godišnjakinja je imala četiri odvojena povećanja grudi, dva operacije nosa i smanjenje želuca.

Aleira Avendano je sedam godina nosila korset kako bi postigla svoj idealan struk, ali je takođe prošla više od 20 operacija. Sada sa velikim grudima, venecuelanska lepotica veruje da bi i druge žene trebalo da idu pod nož.

- Ne brinem se što ću ići pod nož. Imaću bilo koju vrstu operacije zbog koje se osećam bolje u svom telu. Svaka žena treba da ima plastičnu operaciju ako želi da bude zaista lepa - rekla je ova atraktivna crnka za Dejli Star.

Aleira se može pohvaliti sa pola miliona pratilaca na društvenim mrežama na kojima svakodnevno deli slike svog zapanjujućeg tela. Ali to znači da se ponekad suočava sa neprijatnim komentarima javnosti. Međutim, to je nije sprečilo da ostvari neverovatne prilike, poput pojavljivanja na meksičkom Plejboju.

Da bi postigla svoj izgled, Aleira se podvrgla prvom povećanju grudi sa 19 godina, nakon čega su usledili operacije nosa i gastrični bajpas (smanjenju želuca).

Takođe je imala tri operacije zadnjice, podizanje čela, izduženje vrata, liposukciju i zamenila je svoje prirodne zube navlakama. Sada ima protezu u ustima da joj pruži savršen osmeh. Iznenađujuće, po venecuelanskim standardima, Aleira je relativno kasno obavila plastičnu operaciju.

U južnoameričkoj zemlji uobičajeno je da vam se devojčicama kao poklon za 15. rođendan plati ugradnja silikona u grudi.

- Samo najjače i najlepše žene su spremne da idu pod nož u ime savršenstva - tvrdi atraktivna zavodnica iz Venecuele.

 

Njeno najpoznatije bogatstvo je njen struk od 50 centimetara, koji je postigla tako što je sedam godina nosila viktorijanski korset 23 sata dnevno. Posledice noženja ovog modnog dodatka ostavile su ožiljke na njenom telu. Aleirina rebra su zgnječena prema unutra. Iako to nije nešto zbog čega model žali.

-Telo peščanog sata je slika savršene žene. Približila sam se savršenstvu koliko sam mogla ali još uvek se trudim -  zaključila je ona.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)