Sex

VARAM MUŽA VEĆ 10 GODINA, A ONDA SAM UPOZNALA NJEGA: Nemam nameru da prekinem odnos ni sa jednim od njih, ali imam samo JEDAN PROBLEM!

Jedna žena nije imala ista očekivanja povodom ljubavnih odnosa kao i njen suprug, tako da je odlučila da svoj život malo "začini".

24.04.2023 22:01

VARAM MUŽA VEĆ 10 GODINA, A ONDA SAM UPOZNALA NJEGA: Nemam nameru da prekinem odnos ni sa jednim od njih, ali imam samo JEDAN PROBLEM!
shutterstock.com

Većina brakova pre ili kasnije zapadne ili u određenu krizu ili u krajnju monotoniju. Jedna žena, koja se predstavila kao Gili, pošto je želela da  ostane anonimna, ima 47 godina i onog trenutka kada je shvatila da joj bračni i se*sualni život upadaju u monotoniju, odlučila je da potraži malo zadovoljstva "sa strane" i nikada se nije pokajala.

- Kada birate partnera za brak, birate nekog ko ima ista shvatanja i poglede na život kao i vi. Birate nekog sa kim ćete se buditi i odlaziti u krevet do kraja života. Sama ta pomisao može ponekad da bude zastrašujuća. Moj suprug i ja nikada nismo imali iste se*sualne apetite. Ja bih recimo skoro svake noći mogla da uživam u se*su, dok bi moj suprug pre odmarao uveče uz omiljenu seriju ili knjigu. To u početku nije predstavljalo problem, budući da bi se tokom dana ili nedelje našlo vremena i za se*s, knjigu ili seriju. Ipak, kada su deca i obaveze došli na red, upravo je moj se*sualni život bio taj koji je uvek ispaštao. Nisam to više želela da radim tako - započinje ispovest ova žena, a prenosi Dejli miror.

shutterstock.com

Žena smatra da je nemoguće da vam bračni partner odgovara u svemu

Gili se osećala tokom onih retkih trenutaka se*sa sa suprugom kao da on "odrađuje" taj deo njegovih bračnih dužnosti.

- Jednostavno nismo bili se*sualno kompatibilni. Svesna sam da ne možete da nađete osobu koja je za vas savršena na svim poljima. Za brak je, recimo, mnogo bitnije da nam je konverzacija dobra, način vaspitanja dece ili finansije u koje oboje ulažemo. Zato izgleda da je se*s taj koji je morao da trpi. Nikada mi nije padalo napamet da se razvedem, ali posle 10 godina braka mi je već mnogo šta bilo jasno. Počela sam putem onlajn aplikacija za upoznavanje da tražim potencijalnog partnera koji će mi služiti isključivo za se*s. Znam da to zvuči pomalo šašavo, ali želela sam da baš kao što imam jednog muža, pronađem i jednog ljubavnika, a ne da imam više njih. U početku to nije bilo nimalo lako, i jedno 3 godine sam imala različite partnere dok na kraju nisam upoznala "njega" - objasnila je ova žena.

Shutterstock

Dosadilo joj je da animira muža za "akciju"

Prema njenim rečima, ljubavnika je upoznala pre punih 7 godina i dalje su zajedno.

- On je savršen ljubavnik. Tačnije, savršen je i kao čovek, ali nikada nisam gajila iluzije da ćemo se nas dvoje poklopiti na bilo kom drugom polju sem kreveta. I on je oženjen, takođe ima dvoje dece, zahtevan posao i gomilu obaveza, što ga odmah čini gotovo idealnim, budući da je u identičnoj situaciji kao i ja. Da možda ima malo više vrmena na pretek, možda bi hteo češće da me viđa, možda bi hteo nešto više od se*sualne veze ili šta već. Ovako se viđamo tačno onako kako odgovara i meni i njemu. Nekada to bude i 2-3 puta nedeljno, a nekada jednom mesečno. Uvek se viđamo ili u hotelu, a poslednjih godina čak i u mojoj ili njegovoj kući kada nam bračni partneri i deca nisu tu. Svaki put kada se vidimo imamo se*s, koji je savršen svih ovih godina - objasnila je Gili.

shutterstock.com

Ljubavnik joj je "spasao" brak, tvrdi žena u ispovesti

Ova žena je došla do zaključka da u slučaju da nema ljubavnika možda ni njen bračni život ne bi bio savršen.

- Znam da i ovo zvuči ludo,  ali moj ljubavnik je zapravo spasao moj brak. I dalje imam se*s sa suprugom, ali to je prilično retko, samo na njegovu inicijativu, dakle jednom mesečno i uglavnom je slatko. Ne osećam se da on to "odrađuje", kao što je bilo kada bih ja incirala odnos. Često zaspimo zajedno uz decu, televizor ili jedno drugom u zagrljaju. Sa ljubavnikom, pak, imam savršen se*s koji, opet, potpuno razdvajam od onog koji imam sa mužem. Priznajem, jedino je neophodna dobra organizacija i jako dobra memorija, kako ne bih pomešala informacije koje dobijam od supruga ili ljubavnika. Suprugu nikada nisam rekla ništa o ljubavniku, prosto nema potrebe za tim. Ovako smo najzad svi srećni i zadovoljni - zaključuje Gili.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)