Sex

ZAVRŠIO SAM SA FATALNOM ŽENOM U KREVETU: Ali kada je trebalo da imamo odnos otkrila mi je tajnu od koje mi se sledila krv u žilama!

Baš kada je mislio da je upoznao savršenu ženu, ona mu je saopštila surovu istinu zbog koje ne prestaje da se preispituje, pa je savet čak potražio i na internetu.

20.04.2023 09:06

ZAVRŠIO SAM SA FATALNOM ŽENOM U KREVETU: Ali kada je trebalo da imamo odnos otkrila mi je tajnu od koje mi se sledila krv u žilama!
Shutterstock

Muškarac od 32 godine je sa društvom slavio u jednom klubu gde je bilo na pretek alkohola i lepih žena. Budući da je slobodan i uspešan čovek smatrao je da nema ničeg lošeg u tome da popije koju više i uživa u društvu lepih dama, a jedna mu je privukla najviše pažnje.

- Ona je svega godinu dana mlađa od mene i nisam je viđao u tom klubu ranije. Odmah se istakla iz mase i okupirala je svu moju pažnju. Delovala je veoma interesantno i čitavo veče smo proveli u razgovoru. Ispostavilo se da nas zanimaju slične stvari u pogledu muzike, filmova i putovanja. Veče je regularno teklo, svi smo popili koju više, budući da se slavilo, a kulminacija večeri bila je kada sam je poljubio. Posle razgovora, plesa i ljubljenja, poželeo sam nešto više, a kada mi je ponudila da odemo do njenog stana jedva sam dočekao - započinje svoju ispovest mladi čovek, a prenosi San.

shutterstock.com

Svidela mu se žena u klubu i posle poljupca je odmah poželeo nešto više sa njom 

Međutim, on se nadao vragolijama u krevetu, pa je zato ostao iznanađen i vidno razočaran kada mu je mlada dama odgovorila da ne želi se*s sa njim, već samo da prespavaju u istom krevetu.

- Sve je išlo kako treba, videlo se da je privlačim, baš kao i ona mene. Strasti su bile uzajamne, a taman kada je trebalo da usledi realizacija, odjednom se povukla i rekla da samo želi da legne da spava. Bio sam iznenađen. Pomisilio sam da kad već nije htela se*s nije trebalo ni da me zove u stan. Nismo toliko bliski da bismo spavali u istom krevetu bez ikakvog odnosa pre toga. Pretpostavio sam da je od onih žena koje žele prvo da upoznaju nekog pre samog se*sualnog čina, pa mi je zasmetalo zašto me je toliko zavlačila. Onda mi je rekla istinu. Ispostavilo se da je bila muškarac koji je sada postao žena, ali još nije imala poslednju operaciju promene pola. Zato nije želela da imamo odnos. Bio sam zapanjen, pomislio sam da sam se možda zaljubio u trans-ženu i pitam se da li sam ja zapravo gej? - obratio se taj muškarac za savet na internetu.

Foto: Shutterstock

Posle strastvene večeri i poljubaca nije se nadao scenariju koji je usledio

Komentari su bili ohrabrujući u svakom pogledu.

- Vi svakako niste mogli da znate da li je ta žena bila nekada muškarac. Ukoliko vam se zaista sviđa, tu nema ničeg lošeg. Najbolje je da sačekate dok promeni pol pa ćete već shvatiti šta osećate prema njoj -

- Se*sualnost je jako čudna, mi ne biramo svesno ko će nas privući tako da ne mora da vas brine da li ste gej ili ne samo zato što vas je privukla trans-žena. Očigledno je da vas žene privlače. Ostavite vreme da uradi svoje -

- Nema ničeg lošeg u tome da li je neko gej ili je strejt i niko nikoga ne bi trebalo da osuđuje samo zbog toga. Očigledno se ta osoba nije identifikovala sa telom muškarca i želi da postane žena i to ne bi trebalo da vas toliko poremeti ukoliko vam se ona dopada kao osoba - glasile su samo neke od reakcija. 

shutterstock.com

Savet potražio na internetu nakon što je sa novom partnerkom doživeo fijasko 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

nekko

20.04.2023 12:21

Hajde neko pametan da mi kaze zasto se cenzurise rec "se*s"? Treba uvesti se*sualno obrazovanje u osnovne skole, a vi cenzurisete normalnu rec.