Sex

BILA SAM SA 500 MUŠKARACA I NE SMIRUJEM SE DOH IH NE BUDE 1.000! Ova devojka otkrila je svoje nesvakidašnje iskustvo s pripadnicima jačeg pola! (VIDEO)

Kazumi Skvirt samo od svojih roditelja krije čime se bavi, pa oni veruju kako je u pitanju trgovina kriptovalutama.

06.04.2023 11:10

BILA SAM SA 500 MUŠKARACA I NE SMIRUJEM SE DOH IH NE BUDE 1.000! Ova devojka otkrila je svoje nesvakidašnje iskustvo s pripadnicima jačeg pola! (VIDEO)
tiktok/kazumisquirts

Atraktivna glumica filmova za odrasle Kazumi Skvirt za kratko vreme uspela je da postane jedna od najpopularnijih kreatora na platformi OnlyFans. Osim toga, godinama snima filmove za odrasle i visoko je kotirana u toj vrsti industrije. Ipak, sve vreme od svoje porodice krije čime se bavi i govori im kako je novac stekla od trgovine kriptovalutama. 

Ona zarađuje u proseku 300.000 dolara mesečno od svojih eksplicitnih fotografija i video zapisa i popularna je svuda u svetu, ali njeni roditelji, navodno, nisu upućeni u taj njen tajni i svakako burni život.

- Moji roditelji nemaju predstavu da sam zvezda filmova za odrasle. Čuvanje te tajne postaje mi sve teže naročito kada se moje lice može naći svuda na internetu, a neretko i fotografije drugih delova tela - otkrila je kroz osmeh u emisiji "Pilou Talk". 

tiktok/kazumisquirts

Kazumi želi da ima hiljadu intimnih partnera

Mada zvuči zaista neverovatno, Kazumi je tvrdila da je bila intimna sa 500 muškaraca i planira da ima se*s sa još 500 njih pre nego što napuni 30 godina.

Skvirt je rekla da je odrasla u veoma strogoj kulturi i da joj nije bilo dozvoljeno da izlazi napolje, osim ako nije bila sa porodicom ili ukoliko je išla u školu i to sve do 17. godine. Takođe, objasnila je i da joj nije bilo dozvoljeno da ima telefon dok ne napuni 18, a svoj uspeh na OnlyFans platformi pripisuje digitalnim veštinama koje je razvila tokom druženja na internetu.

Zvezda filmova za odrasle služila se i raznim trikovima kako bi podstakla svoju popularnost i zaradila još više novca. Podsticala je svoje fanove da od nje prave memove koji se šire internetom, privlačeći mnogo više fanova na njenu ionako već uspešnu stranicu.

Skvirtova je za britanske medije rekla da je uprkos strogom vaspitanju rad u industriji za odrasle bio nešto što je oduvek interesovalo. Inače, ona je filipinskog porekla, pa je jednom prilikom rekla da želi da predstavlja sve azijske se*sualne radnice.

- Oduvek sam bila otvorena za eksperimentisanje u se*su i pre nego što sam počela da zarađujem na internetu već sam išla na događaje sa erotizovanom tematikom. Tada sam bila izvršna direktorka marketinga - objasnila je Kazumi.

Njen cilj je bio da postane lider u marketinškoj agenciji u kojoj je radila, ali kada je počela pandemija koronavirusa to ju je navelo da se fokusira na svoj profil na OnlyFansu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)