Sex

ZA OVOM PLAVUŠOM SVI ŽUDE DOK NE OTKRIJU NJENU TAJNU: Godinama ne može da nađe dečka, evo šta je razlog (FOTO)

Adea Danijel je pre svega nekoliko godina bila muško i to ne krije na društvenim mrežama.

03.04.2023 21:00

ZA OVOM PLAVUŠOM SVI ŽUDE DOK NE OTKRIJU NJENU TAJNU: Godinama ne može da nađe dečka, evo šta je razlog (FOTO)
instagram-printscreen

Adea Danijel (22) je jedna od retkih influensera koji putem društvenih mreža pokušavaju da podignu svest svih osoba koje se ne snalaze najbolje u svom telu. Adea je zapravo rođena kao muškarac, ali veoma rano je shvatila da se ne poistovećuje sa muškim već sa ženskim telom. Već sa 16 godina krenuo je na hormonsku terapiju, a do 22. godine je uradio i promenu pola, kao i veći broj plastičnih estetskih operacija. Silkoni u usnama, duga plava kosa, ženske crte lica, smanjenje nosa, silikonske grudi i brazilsko povećanje zadnjice samo su neke od njih.

- Već kao mali sam voleo da nosim žensku garderobu i često sam nosio maminu odeću. Najzad sam shvatio da želim da budem žena, a ne muškarac. Moj otac je u početku bio sasvim šokiran, dok mi je on sada najveća podrška. Nisam želeo to da krijem ni od koga i objavio sam na društvenim mrežama. Žao mi je jedino što sam odmah izgubio 50.000 pratilaca, ali mi je drago ukoliko sam nekome pomogao - započinje priču ovaj nekadašnji muškarac, a prenosi Dejli star.

 

Adea trenutno samo na Instagramu ima blizu 140.000 pratilaca. Mnogi su zahvalni zbog njene priče i neskrivanjem promene pola. Ipak, iako njeni fanovi na internetu znaju za njen slučaj, pojedini muškarci, kada je uživo upoznaju, ni u najluđim snovima ne bi pretpostavili da je platinasta plavuša senzualnih usana, raskošnih grudi i zavidnih oblina pre svega nekoliko godina bila muško.

- Imam tek 22 godine i nisam imala ozbiljniju vezu pogotovo ne od promene pola na čemu se dugo radilo. Tek u telu žene, od početka korišćenja hormonske terapije, sam najzad zavolela svoje telo i sebe u njemu.  Shvatila sam šta znači biti srećan. Čitavih 16 godina sam osećala "tu stvar između nogu" kao nešto suvišno. Tek kada sam se toga rešila počela sam istinski da živim. Veliki broj muškaraca je još uvek suzdržan po pitanju izlaženja sa transeksualnim osobama. Ne želim da me u stratu odbije neko sa kime bih mogla da izgradim vezu i to bez prilike da me upozna. Zato samo potencijalnim partnerima sa kojima izlazim krijem da sam promenila pol - objasnila je ona.

 

Adea navodi i da joj promena pola nije toliko teško pala kao brazilsko podizanje zadnjice.

- Tada sam doslovno mislila da umirem. Bila sam presrećna posle promene pola, koji je prošao i više nego dobro, budući da to jesu operacije koje su opasne po život i koje su komplikovanije nego recimo operacija nekog organa. Međutim, posle podizanja zadnjice došlo je do brojnih komplikacija. Bila sam u takvoj agoniji od bolova da sam bukvalno msilila da neću preživeti. Rane su se komplikovale i nisu prestajale da krvare - navodi Danijelova.

Posle svega influnserka najzad vodi život o kome je oduvek mogla samo da sanja. Sada joj je jedino neophodan muškarac koji će je u potpunosti prihvatiti takvu kakva zapravo jeste.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)