Sex

USRED ODNOSA DEČKO JE INSISTIRAO NA OVOM FETIŠU, ZGROŽENA JE POBEGLA: Zbog traume koju je doživela, devojka je potražila stručnu pomoć (FOTO)

Poručio joj je da ukoliko ne pristane, oni ne mogu ni biti zajedno.

23.02.2023 22:00

USRED ODNOSA DEČKO JE INSISTIRAO NA OVOM FETIŠU, ZGROŽENA JE POBEGLA: Zbog traume koju je doživela, devojka je potražila stručnu pomoć (FOTO)
shutterstock.com

Muškarci imaju razne fetiše. Neki od njih su ženama interesantni dok za druge smatraju da su previše čudni i ne gledaju blagonaklono na njih. Upravo sa problemom fetiša svog dečka se suočila i jedna mlada žena od 28 godina i to nakon par meseci veze. Ona je smatrala da ima problem za kojim je morala da se posavetuje i to sa onlajn korisnicima.

- Moj dečko ima 33 godine, dok ja imam 28 godina. Ne predstavlja nam problem to što je on stariji 5 godina. Smatram da su muškarci koji su mlađi od mene veoma neodgovorni. Previše su mladi i još uvek nisu sposobni za ozbiljniju ljubavnu priču. Zato sam provereno želela starijeg i sve što sam htela, većinom sam našla u njemu. Što se tiče stvari u krevetu, zadovoljna sam. Nije nimalo nepristojan, niti navalentan, često izlazimo, a i seksualni život nam je veoma zadovoljavajući - započela je ispovest ova žena, a preneo San.

Ipak, izgleda da nigde nema idealne polovine i da su kompromisi ti koji odlučuju da li će dvoje ostati u vezi ili nastaviti dalje samostalno.

Shutterstock

Muškarac koji je na prvi pogled delovao savršeno

- Iako izlazimo već mesecima, imali smo krajnje korektan seks. Možda sam ja malo tradicionalnih shvatanja, tek ne volim ekperimentisanja na tom polju. Jedne večeri smo bili kod njega i popili smo koju čašicu više. Daleko od toga da smo bili pijani, ali verujem da se on malo više opustio. Krenuo je da me ljubi po vratu i postepeno me skidao, što mi se svidelo. Međutim, kada je došao do mog struka, počeo je da mi ljubi pupak i liže, a to mi se uopšte nije dopalo. Nikada nisam smatrala da treba pupku pridavati toliko pažnje, to mi nije nimalo seksualno polje, čak me je do te mere iznervirao da sam prekinula sve - objašnjava ova žena, koja navodi da veruje da je to bio kraj njihove višemesečne romanse.

Ovaj muškarac je rekao da mu je pupak najveći fetiš i da obožava da ih istražuje, dok je njegova devojka zgrožena tom činjenicom.

- Rekao mi je otvoreno da ukoliko ne želim da prihvatim taj njegov fetiš, da više ne možemo ni da budemo zajedno. Ma koliko se trudila, sama pomisao na fetiše, a još fetiše koji imaju veze sa pupkom mi je odbojna - objasnila je ona.

Foto: Shutterstock

Na jedan fetiš ipak nije mogla da pristane

Dobila je savete od stručnjaka za muško-ženske odnose koj su joj potvrdili da je donela dobru odluku ali da ne bude toliko isključiva.

- Fetiši se razvijaju u ranom detinjstvu. Neka trauma ili preterana sklonost može da bude povezana sa tim. Možda je njega mama preterano ljubila ili mazila po stomaku, pa je i on preuzeo tu naviku, možda jednostavno samo voli pupke. Razmislite da li to možete da tolerišete, ako ne, krajnje je vreme da se raziđete. Fetiši su posebna kategorija, pogotovo kada su ljudi isključivi povodom istih. Vi ovde u startu imate problem seksulane prirode koji se svodi na njegove fetiše pupkom i vašu odbojnost istih. Ne vidim kako bi moglo da dođe do dogovora.Taj čovek treba da odluči da li mu je preča opsesija lizanja pupka ili da bude uopšte sa vama. Imajte u vidu da vi ništa pogrešno niste uradili i da je totalno korektno odbiti neke stvari kako u predigri, tako i u seksu - poručila je ona ovoj devojci koja se našla u nedoumici nakon raskida.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)