Sex

DA LI STE ZA POZU LAZANJE? Dovedite temperaturu do ključanja u spavaćoj sobi!

Nije zahtevna, a donosi vrhunsko uživanje i zagarantovano zadovoljstvo za oba partnera.

16.02.2023 22:01

DA LI STE ZA POZU LAZANJE? Dovedite temperaturu do ključanja u spavaćoj sobi!
shutterstock.com

Uvek je dobro začiniti intimni život i probuditi strast u krevetu. A da biste doveli temperaturu do ključanja u spavaćoj sobi predlog je da isprobate lazanja poziciju koja donosi ogromno i zagarantovano zadovoljstvo za oba partnera. Možda sam naziv deluje malo "sirovo", pa i krajnje neobično, ali, kako tvrde stručnjaci za intimne odnose, reč je o pozi koja nije zahtevna, a donosi vrhunsko uživanje, piše britanski San. 

Foto: Shutterstock

Ova pozicija će izazvati erupciju zadovoljstva u vašoj spavaćoj sobi

Lazanje poza, poznata i po imenu "savitljivi čelik", podseća na izmenjeni dogi-stajl, pa će biti prava poslastica za sve ljubitelje intimnih odnosa "otpozadi". Nije preterano zahtevna, a donosi ogromno zadovoljstvo za oba partnera. Za tu poziciju žena treba da leži na stomaku na krevetu ili da se malo izdigne na laktove. Ukoliio leži, dobro je ispod stomaka staviti jastuk kako bi se karlica izdigla što više i da bi se na taj način omogućilo dublje prodiranje. 

Prilikom penetracije partner praktično leži na ženi, a cilj je da svojim telom dodiruje najveći deo partnerovog tela. Jednostavnnije rečeno, da budu slojeviti kao lazanje. Poza podseća i na kašiku, samo iz drugog ugla, s tim da ta poza pruža mogućnost i za više maženja tokom samog odnosa. 

Samu poziciju možete dodatno začiniti tako što će muškarac čvrsto držati ruke partnerke čime će dominirati odnosom i njenim telom, što će biti dodatno uzbuđenje. 

Prilikom praktikovanja ove poze muškarac treba da vodi računa da ne bude previše grub i da tokom penetracije dobro kontroliše pokrete, čime će priuštiti vrhunsko zadovoljstvo ženi. Poza je, inače, veoma vrela i uzbuđujuća za muškarca i brzo dovodi do sigurnog vrhunca. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)