Sex

NATAŠA IMA JEDNU OD NAJVEĆIH ZADNJICA NA SVETU: Dala je 113.000 evra za nju, ali već sedam godina zato ne može da pronađe dečka! (FOTO)

Nataša Kraun je poreklom Srpkinja koja živi u Švedskoj, a požalila se medijima šta joj je trenutno najveći problem u životu.

15.02.2023 08:10

NATAŠA IMA JEDNU OD NAJVEĆIH ZADNJICA NA SVETU: Dala je 113.000 evra za nju, ali već sedam godina zato ne može da pronađe dečka! (FOTO)
Printscreen Instagram/natasha_crown_official1's profile picture natasha_crown_official1

Nataša Kraun poreklom je Srpkinja rođena u Švedskoj koja ima jednu od najvećih zadnjica na svetu. Dosad je išla na čak šest plastičnih operacija i podizanja gluteusa na šta je potrošila više od 113.000 evra. 

Svojevrsna zvezda Instagrama, ona ima više od dva miliona pratilaca i otvoreno ističe da je njen moto: "Što veće, to bolje". Tako je vremenom radila na uvećanju svoje zadnjice, grudi i usana, istakavši kako je posebno zadovoljna ekstremno velikom pozadinom.

Šest operacija

Međutim, u razgovoru za britanski San Nataša se požalila da ne može da pronađe muškarca i da njena ogromna zadnjica zapravo plaši mladiće.

- Prilično sam ekstremna u svemu što radim. Moja ličnost, pa uz to i moje telo, previše su za mladiće. Stičem utisak da me se muškarci plaše. Poslednju vezu imala sam pre sedam godina i mislim da im moja pozadina deluje zastrašujuće - priznala je ona. 

Nataša je na prvo podizanje zadnjice išla kada je imala samo 20 godina. 

- Odlučila sam se za brazilsko podizanje. Dopalo mi se pa sam pod nož išla još pet puta. Moj san je da imam najveću pozadinu na svetu. Ideju sam dobila kad sam počela da vežvam u teretani. Poželela sam da brže i više napumpam svoju guzu i tako je počelo. Veće je uvek bolje - smatra ona. 

Njeni pratioci na društvenim mržama imaju različito mišljenje kad je u pitanju pozadinski deo Natašinog tela. Jedni smatraju da je preterala, drugi ističu da bez obizira na sve ona ima ličnost i može da radi sa svojim telom šta god poželi.

- Bolno mi je čak i da te gledam -

- Ovo je strašno za muškarce -

- Ne znam zašto to radiš sebi. Nadam se da ćeš jednog dana pronaći muškarca kome se to dopada - samo su neki od komentara na njene postove na društvenim mrežama.

Slična sudbina Tifani Konroj 

Kako apeluju plastični hirurzi, operacija zadnjice, a posebno brazilsko podizanje, predstavlja najopasniju estetsku operaciju na svetu. Jedna od 3.000 intervencija završi se smrću pacijenta. Pa ipak, na stotine žena širom sveta rizikuje život kako bi imale oblik peščanog sata koji se smatra savremenim idealom lepote. Jedna od njih je Tifani Konroj iz Irske koja je na brazilsko podizanje zadnjice išla u Tursku rizikujući život da bi se ukolopila u standarde lepote. 

Nakon što je intervencija završena imala je bolne modrice. Ipak, ona smatra da je njen novi izgled vredan svakog bola, ali je dobila brojne kritike na društvenim mrežama.

- Ne mogu da zamislim da rizikujem sopstveni život zarad lepote - 

- Zar ovo nije jedna od najopasnijih plastičnih operacija? - 

- Razumem da možeš da radiš sa svojim telom šta god poželiš, ali za boga miloga zašto si to uradila - bili su samo neki od komentara.

Tifani je odlučila da odgovori kritičarima i objasni zašto se odlučila za tu vrstu intervencije.

- Operaciju sam želela godinama. Bila sam nesigurna i nesrećna zbog svoje pozadine. Sigurna sam da u teretani nisam mogla da dobijem ovakvu guzu - rekla je ona.

Kako je pojasnila, pre odlaska u Tursku dobro se raspitala.

- Pažljivo sam istraživala hirurga i bolnicu u koju sam otišla. Uverena sam da su u pitanju medicinski profesionalci i znam da nisu imali nijedan smrtni slučaj nakon brazilskog podizanja zadnjice - poručila je ona. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)