Sve zadnjice su lepe!

PUNE ZADNJICE IMAJU PAMETNIJE ŽENE: Evo šta vaš oblik pozadine govori o vama!

Postoji nekoliko različitih oblika zadnjice, a oni mogu reći različite stvari o vašem zdravlju!

11.01.2022 16:18

PUNE ZADNJICE IMAJU PAMETNIJE ŽENE: Evo šta vaš oblik pozadine govori o vama!
pexels.com

Sve žene su prirodno lepe i svaka ima neku osobinu koja je izdvaja u odnosu na druge žene u njenom okruženju. Ipak, neke osobine su nam svima zajedničke, a kada je u pitanju oblik zadnjice čini se da manje ili više sve žene imaju vrlo slične. 

Estetski hirurzi klasifikuju četiri tipa zadnjice i naglašavaju da je svaki tip lep na svoj način, a portal Srećna republika otkriva vam šta vaš tip zadnjice govori o vama.

Oblik slova H

Ukoliko imaš malo jače kukove i butine, velika je verovatnoća da imaž zadnjicu u obliku slova H ili kvadrtanu zadnjicu. U tom slučaju najbolje je da izbegneš klasično donje rublje i da se odlučiš za bokserice, bikini ili tange. Takođe, farmerke sa visokim strukom mogle bi ti biti udobnije i gotovo sigurno će ti stajati bolje.

Zdravlje: Četvrtasta pozadina može ukazivati ​​na slabost tela, a oslabljeno telo može dovesti do slabog imuno sistema. Ovaj oblik, takođe, može značiti i višak masnoće oko struka što, pak, povećava rizik za moždani udar ili srčani udar.

Srcasta zadnjica

Srcasti ili A obkik zadnjice. Ako imaš suženi struk i masnoću raspoređenu u donjem delu zadnjice ili bedara, verovatno imaš pozadinu u obliku slova A. Oblik kukova i zadnjice daje iluziju obrnutog oblika srca. Udobnije će ti biti donje rublje s visokim izrazom ili većim rupama za noge, tange ili bikini. Rastegljive farmerke učiniće da izgledate savršeno.

 

 

Zdravlje: Pripazi! Ovaj oblik s godinama teži sakupljanju težine, a osobe koje imaju A-oblik guze sklonije su bolestima srca.

V zadnjica

Ovaj oblik stražnjice ima veću punoću na vrhu, blizu linije struka, a manje volumena u donjim stražnjim delovima. Donje rublje bez visokog izreza, poput gaćica i bokserica, ugodnije je jer pruža veću pokrivenost zadnjice. Tvoja zadnjica će izgledati sjajno u farmerkama sa većim džepovima niže na leđima.

 

 

Zdravlje: Ovaj oblik najčešće imaju starije žene. Promene u rnivou hormona i smanjena količina kolagena čine da inače puniji deo stražnjice nestane. 

Okrugla zadnjica

Ovaj oblik stražnjice rezultat je punih bokova i raspodele masnoće oko nje. To stvara zaobljeni, okrugli izgled zadnjice. Kad buraš donje rublje, moraš potražiti ono sa dodatnom tkaninom na pozadini kako bi u potpunosti pokrila i smanjila potencijalno urezivanje u kožu. Tange bi isto trebalo dobro da funkcionišu. Pantalone sa visokim strukom najbolje stoje ovom tipu zadnjice.

 

 

Zdravlje: Kad su u pitanju velike, pune guze, žene koje ih imaju uglavnom su pametnije i zdravije.Loša je strana što su sklonije nakupljanju celulita.

Komentari (2)

Brane

11.01.2022 16:47

I onda se cudite kad muskarci "polude" za zenama koje imaju ovakve fantasticne zadnjice.

Đorđe

11.01.2022 16:56

Znači mozak im u zadnjici.