Sex

PROPALI JOJ ZUBI I DOBILA INFEKCIJE ZBOG SNIMANJA: Zvezdi filmova za odrasle uništeno zdravlje zbog intimnih odnosa (FOTO)

Adrijana Čečik apelovala na koleginice da peru zube i da brinu o svom zdravlju.

01.02.2023 22:01

PROPALI JOJ ZUBI I DOBILA INFEKCIJE ZBOG SNIMANJA: Zvezdi filmova za odrasle uništeno zdravlje zbog intimnih odnosa (FOTO)
YouTube/printscreen

Zvezda filmova za odrasle Adrijana Čečik upozorila je koleginice da peru zube nakon neprijatnosti koju je doživela. Naime, ugrađeni su joj novi zubni implanti nakon što su joj prethodni bili oštećeni usled čestih snimanja scena oralnog seksa.

Ovo je drugi put da je glumica filmova erotskog sadržaja dospela u medije nakon priče o povredi kičme. Sve se dogodilo osmog oktobra na gejmerskoj strim konferenciji u San Dijegu, kada je tokom mačevanja penastim mačevima sa još jednom gejmerkom Edi Bout, Čečikova pala sa platforme.

 

 

Oko ovog događaja se prašina još nije slegla, Adrijana je ponovo podigla buru u medijima. Reč je o veoma zanimljivom apelu na kolege iz erotske industrije. Naime, ona im je poručila da "peru zube" nakon što je ostala bez zubnih implanta. Adrijana Čečik je na Tviteru upozorila svoje kolege na neželjene efekte "dubokog grla".

Čečik sve više govori o lošim uslovima rada u industriji za odrasle, govoreći i kako su njene kolege u veoma nezavidnom položaju posebno kada je briga o zdravlju u pitanju. 

 

 

- Danas kod zubara počinjem sa postavljanjem implanta i tako sam nervozna. Od kad sam porasla mrzim zubara. Ali za nešto od ovoga kroz šta prolazim krivim erotsku industriju. Dame koje snimaju puno scena oralnog seksa, moraju mnogo češće da peru zube.Ta stomačna kiselina je loša za vašu gleđ - poručila je ova lepotica.

Još jedan tvit zvezde pokrenuo je diskusiju o potrebi zdravstvene zaštite u industriji sadržaja za odrasle.
-Trebalo bi da počnemo da razgovaramo o tome šta erotska industrija radi vašem telu kako bi glumci koji ulaze u nju mogli da budu oprezni i planiraju ove stvari, kao i da dobiju zdravstveno osiguranje. Volela bih da je neko pokrenuo važnost teme nege posle odnosa - poručila je ona i otkrila da je patila od gljivičnih infekcija zbog kojih je uvek plakala zbog svog posla.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)