Sex

STJUARDESA IZ HRVATSKE OTKRILA DETALJE RAZVRATA U AVIONIMA: Obični putnici ne mogu ni da zamisle da se ovo događa u letelicama!

Osim zaposlenih u letelicama, često se stvari otrgnu kontroli i među putnicima.

16.01.2023 22:01

STJUARDESA IZ HRVATSKE OTKRILA DETALJE RAZVRATA U AVIONIMA: Obični putnici ne mogu ni da zamisle da se ovo događa u letelicama!
shutterstock.com

Stjuardese se tokom dugogodišnje karijere i nebrojanih letova nagledaju svega. Upravo zato je jedna od njih, i to iz Hrvatske, rešila da putem interneta podeli svoja iskustva. Ona je visoka, zgodna, mlada, ali opet ima dugogodišnje iskustvo koje je rešila da podeli sa pratiocima društvenih mreža

- Možete me zvati Petra, iako mi to nije pravo ime. Posao stjuardese je poput bilo koga drugog, uz povlastice da imamo priliku da se često budimo u različitim državama i gradovima, da upoznajemo različite ljude i budemo pod konstantnim uzbuđenjem koje svaki novi let donosi. Kada pričamo o seksu na 12.000 metara, dešavalo se i to. Uglavnom bi toalet ostao zaključan zato što radoznali putnici izgaraju od želje da oprobaju seks u avionu. S druge strane, dešavalo se da partneri budu vidno raspoloženi zbog dejstva alkohola, pa se upuste u maženja na nekim od poslednjih sedišta ukoliko je avion poluprazan - započinje priču ta stjuardesa.

shutterstock.com

Odnosi u avionu imaju posebnih čari

Petra je, kako je otkrila, često opominjala parove ukoliko primeti da se stvari otimaju kontroli.

- Desi se da se par pokrije ćebetom i ponaša se kao da je u rijalitiju. Iako se ne vidi šta rade, veoma je očigledno, budući da se ponekad čuju i uzdasi, a ljudi u njihovoj neposrednoj blizini se uvek prave da spavaju i da ne čuju šta se događa. Ponekad i ja zažmurim na jedno oko, međutim, ukoliko je avion pun, onda obavezno moram da odreagujem. Obično ih opomenem ili čak viknem da prestanu i lepše se ponašaju. Uglavnom me poslušaju i izvinjavaju se posle toga - istakla je ona.

shutterstock.com

Nekad se situacija izmakne kontroli među putnicima, najčešće pod dejstvom alkohola

Zgodni piloti i strujardi, koji često putuju, umeju da stupe u vezu sa stjuardesama, budući da to među kolegama nije preterano čudno kao ni na drugim poslovima.

- Posle jednog dugog leta pilot me je pozvao da izađemo. Bio je stariji od mene oko 15 godina, ali pristala sam. Sećam se da smo izašli u bar gde su igrale egzotične plesačice. Prilično smo popili i jedna Tajlanđanka nam je plesala u krilima. Pilot je bio veoma šarmantan i na putu do hotela me je vešto zavodio. Završili smo u njegovoj hotelskoj sobi. U jednom trenutku se začulo kucanje, a na vratima se pojavila zgodna Tajlanđanka. Bila sam zbunjena, nikada ranije nisam probala seks utroje, ali bila sam prilično pripita i oduvek sam maštala o tome da to isprobam. Tako da sam pristala da nam se ta mlada devojka pridruži. Zgodni pilot je uglavnom bio posvećen meni, dok je i Tajlanđanka učestvovala i moglo bi se reći da je to bila noć za pamćenje - zaključila je ta stjuardesa, istakavši da to nije pravilo, ali se dešavaju i ovakvi izuzeci.

shutterstock.com

Piloti i stjuardese često uživaju u nezaboravnim noćima 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Predrag

17.01.2023 06:47

I onda sam se probudila, i pocela da se spremam za posao ....napolju je bilo kisovito i mracno Novembarsko jutro.