Sex

ŽELITE ŠTO TIŠI INTIMNI ODNOS KOJI NEĆE REMETITI NIKOGA? Ovo su idealne i proverene poze, sve će goreti!

Ukoliko vam je dom pun familije koja vas je posetila u vreme praznika, ljubavne čarolije su i tada moguće, samo budite tiši, a evo i kako.

30.12.2022 22:01

ŽELITE ŠTO TIŠI INTIMNI ODNOS KOJI NEĆE REMETITI NIKOGA? Ovo su idealne i proverene poze, sve će goreti!
Shutterstock

Nova godina uveliko kuca na vrata, a neretko se desi da nam baš u periodu praznika bude puna kuća ili da mi negde budemo u gostima. Najčešće su u pitanju posete članova familije ili odlasci kod njih, što podjednako može da bude otežavajuća okolnost za održavanje intime. Mnogi bi se složili da su u punoj kući ljubavne čarolije, izležavanja u krevetu po ceo dan i seks teže izvodljivi. Mama ili baka koje spavaju u krevetu tik uz zid vaše spavaće sobe, nije baš idealna atmosfera za vođenje ljubavi.

Srećna Republika je mislila na sve vas koji se nađete u situaciji kada se strasti rasplamsaju, a nije poželjno da iko drugi čuje škripu kreveta. Ttu su ljubavne poze koje garantaju da, ukoliko budete dovoljno tihi, niko neće znati šta ste radili prethodne noći.

1. Stojeći seks

Možda zvuči delimično komplikovano, ali zapravo nije. Savet je, međutim, da se ne oslanjate na zid koji takođe može da "propušta" zvuke, niti o predmete koji će škripati. Pod je savršeno mesto ukolio želite da prođete bez buke. Položite na njega vaš omiljeni jorgan i neće doći do dodatnog ljuljanja i škripanja koje će razbuditi ukućane. Tuš-kabina, takođe, može da bude idealno mesto, a promenićete i dnevnu rutinu.

shutterstock.com

Stojeći seks kao idealan da ne dođe do škripe kreveta

2. Sporiji "dogi stajl"

Poznatija i kao poza otpozadi, veoma je laka za upražnjavanje, ali bez naglih strastvenih pokreta vašeg partnera, već u nešto usporenijem ritmu. Partnerka može da bude oslonjena na kolenima bilo gde, a jedino je poželjno da nameštaj o koji se drži, krevet ispod nje ili zid koji služi kao oslonac ne škripe.

3. Poza 69

Obostrani oralni seks vam omogućava da uživate u nešto drugačijem seksu, a opet da se preterano ne pomerate i ne vučete za krevet, nameštaj ili bilo šta što će napraviti dodatne zvuke. Ukoliko niste u skorije vreme imali elana za dobru predigru, sada je pravo vreme za to. Ovo je i idealna mogućnost da bolje upozante telo vašeg partnera ukoliko ste u početnom stadijumu veze.

shutterstock.com

Oralni seks kao alternativa

4. Poza kašike

Ovo je klasičan odnos s boka. Oba partnera leže na boku, a poželjno je samo ne oteti se kontroli i glasnijim uzdasima, već zadržati sve u formi odnosa koji će biti nešto sporiji i manje agresivan. Fokusirajte se na duboko disanje kako biste ispuštali što manje uzdaha i prepustite partneru ostalo.

5. Misionarska poza

Ovo je i dalje poza koju najveći broj parova i upražnjava i voli. Žena leži na leđima, gde, takođe, može da dođe u obzir pod ili čak i krevet ukoliko ste sigurni da ne ispušta zvuk i ne škripi. Sva kontrola je u muškarcu koji je gore i koji diktira tempo. Kako ne biste bili glasni, savetuje se nešto nežnije, tiše vođenje ljubavi, uz što manje pokreta.

shutterstock.com

Proverena misionarska poza

BONUS VIDEO:


Komentari (0)