Horoskop

POČINJE POSLEDNJI RETROGRADNI MERKUR U 2022: Ove znake horoskopa očekuje bura loših emocija i finansijski kolaps!

Poslednji dani godine neće proći lagodno.

29.12.2022 09:02

POČINJE POSLEDNJI RETROGRADNI MERKUR U 2022: Ove znake horoskopa očekuje bura loših emocija  i finansijski kolaps!
shutterstock.com

Merkur započinje retrogradno kretanje 29. decembra u Jarcu i tim tempom će nastaviti do 18. januara 2023. godine. Retrogradni Merkur utiče na komunikaciju pa je moguće da će neke poruke i informacije biti pogrešno prenesene ili ćete otežano pronaći zajednički jezik sa nekim ljudima. 

shutterstock.com

Retrogradni Merkur počinje 29. decembra

Ovo je idealno vreme da pred početak nove 2023. godine donesete važne odluke i sve loše ostavite u ovoj godini. Bilo da se radi o nejasnim emotivnim vezama, ljudima koji su u vama budili negativnu energiju ili ako je reč o poslu, nezadovoljstvo na bilo kom planu neka se završi sa poslednjim danom 2022. godine.

Pojedini znaci Zodijaka posebno će osetiti uticaj retrogradnog kretanja Merkura.

Blizanci

Ovaj vazdušni znak je poznat po svojim komunikacijskim veštinama, a Merkur vlada komunikacijom. Retrogradnost će pogoditi Blizance na emotivnom nivou. Međutim, dobra vest je da će omogućiti da stare rane zarastu.

pexels.com

Obratite pažnju na to kako trošite novac

Vaga

Ovaj vazdušni znak, označen balansom, treba da uloži dodatni napor da kontroliše svoje troškove. Pored toga, za njih je važno da svoju frustraciju ne prebacuju na voljene osobe.

pexels.com

Jarčevi se posvetili miru

Jarac

Uopšte nije iznenađujuće što će Jarac biti najviše pogođen jer je Merkur u ovoj kući retrogradan. Orijentisan na karijeru i motivisani u svakom trenutku, taj horoskopski znak suočiće se sa izazovima. Umesto panike, Jarcu se savetuje da samo mirno sedi i sačeka da neke stvari prođu. Prijaće vam mir i tišina.

Ribe

Ribe su jedan od najnekonfliktnijih horoskopskih znakova. Biće suočeni sa nekim neprijatnim situacijama u vezi sa bivšim ljubavnicima koje će ih emotivno dovesti u tešku situaciju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)