Horoskop

POSLEDNJEG DANA GODINE OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA STIŽE NOVAC: Samo oni u 2023. ulaze sa dobitkom!

Dok većina prebira poslednje novčanice kao i uvek pred kraj godine, pojedinci će dobiti finansijsku injekciju neposredno pred praznike.

27.12.2022 09:01

POSLEDNJEG DANA GODINE OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA STIŽE NOVAC: Samo oni u 2023. ulaze sa dobitkom!
shutterstock.com

Kada dođu praznici svi smo skloni prekomernom trošenju novca na poklone i pripreme za novogodišnju noć, pa većina ljudi u poslednjim danima godine ostane praznog novčanika. Neko troši na sebe, pojedinci na poklone dragim prijateljima, međutim, činjenica je da je svakome novac potreban i da se na kraju godine većina nas preračunava i zbraja šta je ostalo na bankovnom računu. Dok, s jedne strane, neki horoskopski znaci nisu racionalno trošili novac, drugima se smeši dobra finansijska situacija i čini se da se stvari kod njih popravljaju u poslednjim danima decembra. Naime, pojedinim znacima horoskopa se smeši priliv novca i to bukvalno u poslednjim danima decembra. 

Lav

Lavu je u decembru, kao i svima, potrebna veća suma novca. Želje i mogućnosti biće u sukobu, pa će pripadnici ovog znaka Zodijaka neke planove morati da odlože za kasnije. Ne preporučuju im se pozajmice. Poslednjih dana decembra 2022. godine trigon Sunca sa Mesecom biće povoljan aspekt za porodičnu kupovinu, a na dan Nove godine finansije će se neočekivano uvećati. Očekuje ih priliv novca od poslova koje su radili u prethodnom periodu.

Devica

Device će morati da biraju između štednje i željene potrošnje. Ne preporučuje im se da troše novac ako su nešto već uštedeli, već da ga sačuvaju za budućnost. Device koje će imati službena putovanja mogu takođe na taj način da zarade novac. Poslednja dekada meseca donosi harmoničan aspekt. Ti dani su idealni za kupovinu nekih stvari koje se odnose na lepotu i negu, a 31. decembra im stiže novac. Pametno ga potrošite.

Ribe

Ribe će u ovom periodu biti široke ruke i veoma je izvesno da bi mogli da obraduju ljude iz svoje okoline nekom materijalnom podrškom, u vidu poklona ili finansijske pomoći. Troškovi koji će biti isplativi odnose se na pokretanje sopstvenog biznisa, projekata, putovanja ili organizaciju neke proslave. Prosperitet, naročito na polju finansija, očekivan je 31. decembra. Kupovina stvari, naročito za dom, sa energijom vode Ribama mogu dati harmoničan i blagotvoran efekat.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)