Sex

ŽENE MI KAŽU DA IZGLEDAM KAO BOG, ALI NE ZNAJU STRAŠNU ISTINU O MENI: Ispovest majstora zbog kojeg muževi ostavljaju svoje supruge protresla je internet! (FOTO)

Jedan čovek požalio se da ga žene isključivo žele za kratke avanture, dok njihovi muževi luduju od ljubomore, a niko ne zna bolnu istinu.

27.12.2022 21:00

ŽENE MI KAŽU DA IZGLEDAM KAO BOG, ALI NE ZNAJU STRAŠNU ISTINU O MENI: Ispovest majstora zbog kojeg muževi ostavljaju svoje supruge protresla je internet! (FOTO)
Shutterstock

Iako bi pojedini muškarci dali sve na svetu da imaju savršeno seksi telo i lice, jedan muškarac nije oduševljen činjenicom da mu je bog dao savršen izgled, ali ne i mogućnost za zadovolji ženu. Ovaj momak radi kao čistač bazena i obavlja popravke oko dvorišta. On se požalio i putem interneta i potražio savet šta dalje da radi, zato što, prema njegovim rečima on zbog dobrog izgleda biva sve manje i manje poslovno angažovan.

- Nisam nikad smatrao sebe kao preteranog lepog ili seksi, ipak,žene ne dele moje mišljenje. Od velikog broja žena sam čuo da izgledam vanprosečno dobro i da bi rado momka ili supruga prevarile upravo sa mnom. Mnoge su mi se klele da nema toga šta ne bi učinile da provedu bar jednu noć sa mnom. Iznenadile bi se da saznaju da imam problema u intimimnim odnosima - požalio se ovaj čovek, a preneo Sun.

unsplash.com

Očajan zbog dobrog izgleda, a seksualne disfunkcije

 

On je poslednju neprijatnost doživeo nedavno od jedne klijentkinje. 

- Pozvala me je žena za sređivanje bazena koji je zaista bio u haosu. Objasnila mi je da me je htela ranije zvati, ali njen muž je bio stravično ljubomoran kada je saznao kako majstor koji dolazi da sredi bazen izgleda i nije joj dao da me pozove. Ona je čekala da joj suprug ode na poslovni put i nje htela nijednog drugog. Nju čak uopšte ne zanima ni da sredim bazen, niti da budem plaćen za to, samo želi da ima seks sa mnom. Problem je u tome što ja imam erektilnu disfuknciju. Iako se dovoljno uzbudim, uopšte ne mogu da realizujem odnos - požalio se on na mreži.

On je dodao da se čak oženio sa svega 23 godine, ali da ni taj brak nije potrajao.

- Moja bivša supruga se ludo zaljubila u mene. Nije joj u početku smetalo ni što nemamo klasičan seksualni život, po njenim rečima izgledao sam neodoljivo. Međutim, nemogućnost upražnjavanja seksa na kraju je veoma brzo kulminirala razvodom. Od tada me žene konstatno jure samo zbog intimnih odnosa, a njihovi muževi ne žele da me angažuju na sređivanju bazena i dvorišta zbog mog izgleda, tako da trpi i moj posao - objasnio je on.

shutterstock.com

Žene ga spopadaju gde god da kroči

 

Saveti koje je dobio od stručnaka su glasili.

- Erektilna disfunkcija je problem koji zahteva lečenje i u velikom procentu slučajeva se uspešno reguliše. Ne treba da se stidite svog problema, već da odete do lekara. Očigledno je da vi nikada niste bili zaljubljeni niti ste voleli neku ženu. U velikoj meri emocije i seks su povezani. Pokušajte prvo da upoznate neku ženu i da joj pružite šansu da vam se svidi, pa tek onda imajte odnos sa njom. Razmišljate u smeru promene karijere. Možda da se opredelite za neki posao koji od vas ne zahteva da budete goli do pojasa u bazenu. S druge strane sigurno ima i finih gospođa koje ne vide u majstorima jedino seksualni objekat koji će im poslužiti da prevare muža - bili su samo neki od saveta.

Foto: Shutterstock

Ne vidi rešenje problema

BONUS VIDEO:

Komentari (0)