Sex

KADA SU MI POKAZALI DETE POSLE POROĐAJA, PREBLEDEO SAM OD STRAHA: Muškarac saznao šokantne vesti o sinu, pomenuo se i novac! (FOTO)

Ovaj čovek je na najgori mogući način saznao da je njegova žena rodila dete drugoga muškarca, i to ga od tada proganja.

24.12.2022 22:00

KADA SU MI POKAZALI DETE POSLE POROĐAJA, PREBLEDEO SAM OD STRAHA: Muškarac saznao šokantne vesti o sinu, pomenuo se i novac! (FOTO)
Shutterstock

Većina ljudi kada ulazi u brak, razmišlja kako će to biti do kraja života. Niko tada ne očekuje da bi do razvoda moglo uopšte da dođe, a kada se to dogodi, većina se nađe u nebranom grožđu. To se desilo jednom Marku koji je želeo da svoju priču podeli sa javnosti. On je deceniju i po bio u braku sa suprugom, a kao krunu ljubavi dobili su i dve ćerke. Kada je ona zatrudnela i treći put, dočekao je tu vest sa oduševljenjem, čak je hteo i da bodri suprugu tokom porođaja.

Situacija kada su mu doneli sina u naručje je bila ona koju nikada u životu neće moći da zaboravi.

- Lekari su došli do mene i ushićeno mi čestitali na rođenju sina. Supruga se porodila carskim rezom i pokazali su mi samo bebu. Sledio sam se pri pogledu na dečaka. U prvi mah sam mislio da je neka šala, ili da je došlo do greške. Poslao sam setre da još jednom provere da li je to moja beba - započinje svoju ispovest na portalu Redit.

shutterstock.com

Otac koji se nadao ovakvom prizoru

 

Muškarac se kući vratio u krajnjem šoku, a čestitke povodom rođenja sina su istog trena utihnule, pošto se vest proširila.

- Video sam bebu i samo sam zapazio jednu stvar na njemu. Moja beba nije bila malo tamnoputa ili tamnije kože, već poput afro-amerikanaca. Znao sam da nemamo predaka niti u mojoj niti ženinoj familiji i kroz glavu mi je prošlo da dete zapravo uopšte nije moje. Mnogo tragičnije mi je pala misao da sam živeo u ubeđenju da imamo savršen brak, a ona me je prevarila i rodila tuđe dete - očajan je čovek koji je svoje iskustvo podelio putem interneta.

Ispostavilo se da ga je supruga prevarila na jednoj proslavi gde je upoznala muškarca sa kojim je tu noć imala seks. Nikada ga više nije videla, budući da on zapravo nije želeo vezu. Kada je saznala da je ostala trudna, pokušavala je pošto-poto da ga pronađe, ali on nije želeo da ima ništa sa time i zablokirao ju je svuda. Nesrećna žena je ipak rešila da rodi bebu, u nadi da će možda povući beo ten na nju.

unsplash.com

Izlazak koji se oteo kontroli i ovako završio

 

- Najstrašnije je što me je lagala. Mislila je da mi poturi tuđe dete ukoliko se kojim slučajem rodi bela beba. Obožavao sam je, imam decu sa njom. Kada mi je rekla da želi eventualno još samo jedno, treće dete, čak sam bio malo i tužan. Oduvek smo maštali o petoro dece. Slomio mi se ceo svet - objasnio je ovaj muškarac.

Ženini roditelji su se maltene odrekli ćerke kada su saznali za incident. 

- Njeni roditelji su me podržali u odluci da se razvedem od nje, budući da više poverenja nema. Svim snagama se trudimo da ćerke pripadnu meni na staranje. Njeni čak žele da je liše bilo kog nasledstva i da sav novac daju meni, kako bi ga nasledile naše ćerke, a ne da ga dele sa polubratom  - odgovorio je čovek koji je ipak smatrao da više nema svrhe da odlaže razvod.

pexels.com

Razvod kao neminovni izlaz iz svega

BONUS VIDEO:

Komentari (0)