Sex

ŠOKANTNO OTKRIĆE MUŠKARACA: Evo šta ženu čini dobrom u krevetu!

Otvorenost, entuzijazam i komunikacija bez predrasuda samo su neke od osobina koje većina muškaraca priželjkuje kod svojih partnerki, a ne fizički izgled.

23.12.2022 22:01

ŠOKANTNO OTKRIĆE MUŠKARACA: Evo šta ženu čini dobrom u krevetu!
shutterstock.com

Intimni odnosi česta su tema istraživanja stručnjaka koji se trude da dokuče šta je to što budi strast među partnerima. Ovog puta su se pozabavili željama jačeg pola i šta muškarce privlači kod žena kad je u pitanju seks. Učesnici istraživanja iskreno su odgovaraili na pitanja na osnovu kojih se došlo do zanimljivih rezultata  - šta je to, po mišljenju jačeg pola, što ženu čini vatrenom u krevetu. 

Iako većina devojaka smatra da je fizički izgled žene muškarcima na prvom mestu, ta stavka se nije čak ni našla na listi osobina koje jači pol priželjkuje od partnerke, što je mnoge iznenadilo.

Srećna republika vam donosi kojih 9 stvari po mišljenju muškaraca čini ženu odličnom seksualnom partnerkom.

shutterstock.com

Otvorenost u vezi je veoma uzbuđujuća za muškarce

1. Otvorenost

Možda zvuči iznenađujuće, ali prva na listi ženskih osobina koje priželjkuju muškarci u krevetu je njena otvorenost. I to ne samo ka njegovim željama, već i njena otvorenost da kaže šta ona želi u krevetu. Kako tvrde ispitanici, otvorenost prema sopstvenim seksualnim željama za njih je uzbuđujuća i stvara im dobar osećaj.

2. Entuzijazam

Iako bi se mnoge žene mogle zakleti da je veština oralnog zadovoljenja muškaraca jedna od ključnih stavki, jači pol tvrdi da je to entuzijazam. Dobre oralne sposobnosti su samo bonus. Prema mišljenju muškaraca, uvek su poželjne dame koje su avanturiste u seksu, koje nemaju problem da razgovaraju o željama i fantazijama, ali ključna stvar je ipak entuzijazam.

3. Bez predrasuda

Treća ništa manje bitna stvar za muškarce jeste da imaju seksualnu partnerku bez predrasuda, koja nije sklona osuđivanju. Mnogi muškarci imaju razne seksualne fantazije i maštaju da pronađu partnerku s kojom će to moći i da ostvare. Kako ističu predstavnici jačeg pola, uvek se nadaju da će žena biti barem otvorena za eksperimentisanje u krevetu, čak i ako to nikad ne isprobaju. Muškarci se osećaju sigurno i dobro kada su u krevetu sa ženom koja nema predrasude. Žensko samopouzdanje je najseksi stvar za muškarce koju žena može imati u krevetu.

shutterstock.com

Maštovitost kod žena je jedna od glavnih osobina koje muškarci cene 

4. Hemija

Ništa bez dobre stare hemije među partnerima. Možete da se zabavljate sa najlepšom manekenkom na svetu, ali ako ne postoji hemija među partnerima, onda je sve uzalud. Mnogi muškarci često ističu da su najbolji seks imali sa ženama koje su ih bukvalno zaludele ukoliko su vođene strastima. I nijedna nije bila lepotica, bar ne po savremenim standardima lepote.

5. Kreativnost

Kreativnost i maštovitost su poželjne osobine kod žena koje muškarci izuzetno cene. Kako je ispričao jedan od ispitanika, njegova supruga zna koliko njega pali njena guza pa je postavila ogledalo u njihovoj spavaćoj sobi kako bi on imao pogled na njeno telo iz svih uglova. On ne krije da je do ušiju zaljubljen u svoju ženu i da mu nije palo na pamet da je prevari. 

6. Pokazivanje želje

Iako se smatra da su muškarci vizuelna bića i da ih uzbuđuje sam pogled na nago žensko telo, oni i te kako vole da čuju koliko su poželjni. Tiho žensko šaputanje na uvo i reči koliko ga želte najbolji su afrodizijak za muškarce koji će se potruditi da daju sve od sebe da zadovolje partnerku. 

7. Maženje 

Većina muškaraca voli kad žena uživa u njihovom telu tokom seksa, kada im to govori ili pokazuje tokom intimnog odnosa. Nakon odnosa, verovali ili ne, većina muškaraca, kao i žena, voli da se mazi. Pitanje je samo da li će to priznati, zato što vlada uverenje da pravi muškarci nisu skloni nežnosti, što je potpuno pogrešno. Čak i kad tvrde da ne vole mažnje, niko nije imun na nežne dodire pa je potrebno samo malo umeća da svoju zver u krevetu pretvorite u pitomo mače. 

Shutterstock

Komunikacija među partnerima jedan je od važnijih uslova za sjajan seks

8. Ugodno i opušteno

Na pitanje muškarcima šta ih najviše uzbuđuje kod žena većina je imala isti odgovor - kada je ženi potpuno prijatno da sa partnerom istražuje sve aspekte seksa i fizičkog zadovoljstva. Za muškarce je to, kako tvrde, neverovatno iskustvo. 

9. Komunikacija

Poslednja, ali ne i najmanje važna stavka, jeste komunikacija sa partnerkom. I muškarcima i ženama je jasno da smo svi različiti, ali da bi se partneri dobro složili u krevetu neophodan je otvoren razgovor. Kako ističu predstavnici jačeg pola, sjajan je osećaj kad mogu da razgovaraju otvoreno sa svojom partnerkom o svim seksualnim temama jer im to daje osećaj sigurnosti i opuštenosti i tokom samog intimnog čina.

BONUS VIDEO: 

Komentari (1)

Dragi zeka

24.12.2022 10:04

Ako vam žena veruje da nećete uraditi ništa protiv njene volje i zna da ćete stati na njeno "ne", čak i da je u pitanju nešto tako nevino kao što je poljubac u vrat (koji je njoj možda neprijatan), vrlo ste blizu da "otključate" svih 9 stavki.