Sex

VODIO SAM LJUBAV SA PRIJATELJICOM, ALI ONA MI SE OD TE NOĆI NE JAVLJA: Muškarac potražio odgovor na pitanje koje ga muči i susreo se sa bolnom istinom! (FOTO)

Muškarac se našao u nebranom grožđu pošto je odnos sa koleginicom izmakao kontroli, ali se plaši da je nije izgubio i kao prijateljicu.

24.12.2022 20:01

VODIO SAM LJUBAV SA PRIJATELJICOM, ALI ONA MI SE OD TE NOĆI NE JAVLJA: Muškarac potražio odgovor na pitanje koje ga muči i susreo se sa bolnom istinom! (FOTO)
shutterstock.com

Posle svakog seksa dolazi do različitog stepena veze, nekada se ona produbi i pređe na viši nivo, a nekada prosto dolazi do prekida svakog kontakta. Mnogima je najnezgodnija situacija kada dođe do ove vrste intime sa osobom sa kojom se druže. Posle strastvene noći, teško da može da se povrati nekadašnji prisni prijateljski odnos, a to se desilo upravo ovom muškarcu. On ima 39 godina i poslednjih nekoliko godina druži se sa koleginicom sa posla, iako sada misli da je i druženju došao kraj.

- Lagao bih kada bih rekao da me ona ne privlači. Uvek sam je posmatrao kao potencijalnu devojku, nekoliko godina je mlađa. Međutim, nikada nismo odmakli dalje od prijateljskog kontakta. Godine su prolazile i navikao sam se na naš odnos. Onda se savim neočekivano jedne večeri dogodilo da posle bioskopa produžimo kod mene i popijemo koju više. Jedna situacija je vodila drugoj i nekako smo se poljubili - započeo je muškarac priču o svom zakomplikovanom odnosu sa prijateljicom, a preneo Sun.

unsplash.com

Prijateljski odnos koji se izmakao kontroli

 

On je potržio savet od ljudi sa interneta, pošto se našao u netipičnoj situaciji. 

- Nekako smo se našli na spratu kod mene. Imali smo seks, toliko dugo sam ga priželjkivao sa njom i bilo je još lepše nego što sam mislio da će biti. Prespavala je kod mene, baš kao što sam se i nadao da će učiniti i otišla je sutradan. Međutim, od tad se nije javila. Pisao sam joj, ali ignoriše moje poruke, danima se nismo čuli ni videli, ne znam šta da očekujem. Najžalije mi je što će to uticati na naše prijateljstvo - požalio se ovaj čovek.

Saveti koje je dobio bili su sledeće sadržine.

Foto: Shutterstock

Nezgodna sizuacija koja ne može da se izbriše

 

- Budite iskreni prema njoj i recite joj šta osećate. Postoji mogućnost da je zbunjena i da se plaši da možda vi ne osećate isto, a zato se i povukla -

- Naravno da će ovo uticati na vaše prijateljstvo. Više nikada nećete biti prijatelji. Možete postati emotivni partneri ili kolege koje skreću pogled kada se nađu u hodniku -

- Najverovatnije je da ona ne deli ista osećanja kao i vi. Shvatila je da među vama više ništa neće biti kao pre i distancirala se. Morate da budete spremni i na ovu situaciju - bili su samo neki od saveta.

shutterstock.com

Pitanje je da li će se kontakt nastaviti

BONUS VIDEO:

Komentari (0)