Sex

ERUPCIJA STRASTI TOKOM LETA AVIONOM: Od priče ovog mladića ubrzaće vam se puls!

Jedan mladić je sa celim svetom podelio ispovest o uzbudljivoj akciji sa devojkom u minijaturnom toaletu letelice i time rasplamsao maštu mnogih.

26.10.2022 22:01

ERUPCIJA STRASTI TOKOM LETA AVIONOM: Od priče ovog mladića ubrzaće vam se puls!
shutterstock.com

Fantazije o seksualnim odnosima na neobičnim ili nesvakidašnjim mestima nešto su o čemu razmišlja veliki broj ljudi, bilo da su u vezi ili su slobodni. Istraživanja pokazuju da čak oko 78 odsto ljudi mašta o seksu u avionu, a oko 5 odsto njih je tu fantaziju i ostvarilo. 

Na forumu Redit mogu se pak naći brojne priče i ispovesti na tu temu, a među njima je i ispovest mladića o vreloj akciji u avionu od koje će vam se ubrzati puls.

- Devojka i ja smo već neko vreme zajedno i osećali smo se veoma zadovoljno i prijatno u našoj vezi. Odlučio sam da je upoznam sa svojom porodicom koja živi dosta daleko od nas. Kupio sam karte za avion i uputili smo se na jedan uobičajen put. Ugrabio sam nekoliko mini flašica alkohola koje smo popili neposredno pred let - počinje svoju priču jedan anonimni mladić koji je svoje iskustvo podelio sa hiljadama ljudi.

shutterstock.com

Nije odoleo mogućnosti da ostvari fantaziju o odnosu u avionu

Kako je objasnio, ubrzo po poletanju aviona osećao se relaksirano i opušteno, a piće je počelo da radi svoje. Kada je njegova devojka ustala kako bi otišla do toaleta, samo je pomislio da želi da krene za njom.

pexels.com

Mislili su da ih niko ne čuje u toaletu aviona i strast je odradila svoje

- Moja devojka krenula je do toaleta, a nekoliko minuta kasnije odlučno sam krenuo za njom. Uhvatio sam je otpozadi i nagnuo je preko lavaboa. Desila se erupcija strasti, doživeo sam vrhunac za samo nekoliko minuta. Nisam želeo da se sputavam, bilo je veoma uzbudljivo. Ona je prva izašla, a za njom i ja. Stjuardesa koja je bila u blizini, pomalo šokirano je rekla: "Hajde ljudi, da li ste realni?" - napisao je mladić detalje svoje fantazije koju je ostvario. 

Nije otkrio da li je bilo šta odgovorio stjuardesi i kako je izgledao ostatak njegovog uzbudljivog putovanja s devojkom. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)