Sex

PENZIONISANA POLICAJKA POSTALA STRIPTIZETA! Mišel danas LISICE I PENDREK koristi znatno drugačije! (VIDEO)

Mišel Volton provela je 30 godina u policiji da bi se posle toga posvetila znatno drugačijoj karijeri, striptiz plesačice. Međutim, uniformu nije želela da zapostavi.

06.10.2022 19:01

PENZIONISANA POLICAJKA POSTALA STRIPTIZETA! Mišel danas LISICE I PENDREK koristi znatno drugačije! (VIDEO)
shutterstock.com

Mišel Volton danas ima 51 godinu, a oko tri decenije provela je u policijskim snagama Engleske. Međutim, došlo je do zasićenja. Pre dve godine napustila je službu i okrenula se potpuno drugoj profesiji od koje danas odlično zarađuje.

Ljubav prema plesu i ljubav prema policijskoj uniformi Mišel je spojila u posao seksepilne policajke striptizete. Kako je poznato da je ovo jedan od top 5 fetiša svakog muškarca, nije ni čudo što Voltonova nije dugo čekala na unosne prihode od nove karijere.

Voltonova se zvanično pridružila organima reda i uzela pendrek u ruke 1989. godine kada je imala svega osamnaest godina, ali je deset godina kasnije napravila pauzu  kako bi putovala po svetu, završivši u jednom australijskom toples baru, posle kog se ponovo vratila policijskim snagama Velike Britanije.

Kako je Voltonova izjavila na ideju o novoj profesiji došla je tokom jednog putovanja: 

- Vraćanje u Veliku Britaniju delovalo je kao osvešćivanje i brutalno vraćanje u realnost, ali sam iskreno volela svoj posao policajca tako da nije bilo previše teško. Vratila sam se poslu, gde sam ostala još dve decenije, specijalizujući se u polju nasilja u porodici i zaštite ranjivih starijih osoba, finiširajući je u sektoru javne zaštite i upravljanju registrom seksualnih prestupnika - ispričala je Voltonova svoja zaduženja, pišu britanski mediji. 

Voltonova ni u jednom trenu nije razmišljala o nekim uobičajenim hobijima po odlasku u penziju. Očigledno je da je njen libido itekako snažan jer je svaki posao imao veze sa erotikom. Prvobitno je želela da prodaje svoje fotografije u donjem vešu, potom je išla na časove striptiza, potom i na časove burleska plesova. Mišel je želela da poradi na edukaciji u erotskoj industriji kako bi mogla da kreira svoje lične erotske predstave. Tako je došla na ideju da se kao seksi policajka bavi striptizom. 

Ona danas nastupa po brojnim klubovima Velike Britanije, ali i na privatnim zabavama. Od svog kostima se ne odvaja, a čini se da je srećnija nego ikada pre u ovoj novoj životnoj fazi. Složićemo se da Mišel nije uobičajena penzionerka.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)