Roditeljstvo

DRŽAO JE KONCERT, A ONDA ZAČUO VRISAK SVOJE TRUDNE ŽENE: Ostavio je publiku, u autobusu se odvijala prava drama, a onda se vratio na binu i rekao OVO! (FOTO)

Ona je dobila kontrakcije tokom njegovog koncerta, a Brantli se nije premišljao ni sekunde.

16.10.2024 12:26

DRŽAO JE KONCERT, A ONDA ZAČUO VRISAK SVOJE TRUDNE ŽENE: Ostavio je publiku, u autobusu se odvijala prava drama, a onda se vratio na binu i rekao OVO! (FOTO)
Credit: Daniel DeSlover / Zuma Press / Profimedia, @brantleygilbert / Instagram

Kantri-pevač Brantli Gilbert nedavno je postao tata po treći put, a na svet je došao njegov sin Abram. I ne bi to bilo ništa neobično da dolasku bebe na svet nije prethodila čitava drama u koju je umešan i sam Gilbert.

Naime, on je bio usred koncerta u Misisipiju i nalazio se na bini kad je njegova žena Amebr dobila kontrakcije. Njegovi saradnici uspeli su da ga na kratko pozovu prema bekstejdžu kako bi mu javili da je porođaj upravo počeo.

U tom trenutku Gilbert se nije premišljao ni sekunde, već je prekinuo koncert i smestio ženu u autobus koji ekipa koristi za prevoz tokom njegove aktuelne turneje "Off The Rails Tour".

Ovaj poznati američki izvođač je publici uzbuđeno objasnio o čemu se radi i odmah otišao sa suprugom u autobus gde je uz pomoć babice, koja ih je pratila na turneji, pomogao supruzi da na svet donese njihovog sina. Posle svega Gilbert se vratio na scenu i presrećan objavio da je postao tata po treći put.

- Imamo bebu! - uzvinuo je on po povratku na scenu. 

Ovu vest je publika dočekala sa oduševljenjem. Nakon što je koncert prekinut niko od njegovih fanova nije hteo da ide kući, već su strpljivo čekali da se Gilbert vrati na binu i završi koncert.

- Sinoć je bila najluđa noć u mom životu. Gledati tako neverovatnu ženu kako radi tako neverovatnu stvar je nešto što nikada neću zaboraviti. Hvala našoj drumskoj porodici koja se okuplja oko nas, Britani Torton što nam je pomogla da donesemo ovog malog momka na svet... Hvala Tupelo i Misisipiju što su nam pokazali ludu ljubav i podršku, i najviše od svega... Amber Gilbert, što mi je dozvolila da je volim i pokazala koliko žena može biti neverovatno jaka. Volim te - napisao je Gilbert u emotivnom postu na Instagramu uz fotografiju supruge i tek rođenog sina koga drži u naručju.

Kako piše NewYourk post, maleni Abram je tako rođen u Tupelu u Misisipiju, u istom gradiću gde je rođen i kralj rokenrola Elvis Prisli. Brantli i Amber već imaju dvoje dece. Njihova ljubav započela je u srednjoj školi, ali su raskinuli nakon mature. Godinama kasnije ponovo su se sreli i obnovili ljubav. Venčali su se 2015. a Amber redovno prati supruga na turnejama i koncertima.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)