Roditeljstvo

PROBUDILA SE USRED NOĆI I VIŠE NIJE HTELA DA SPAVA: Očajni roditelji su je obukli, izveli napolje i s porukom u ruci je poslali kod NJEGA! (VIDEO)

Sara Koks i njen suprug podelili su sa čitavim svetom više nego simpatično iskustvo s dvogodišnjom ćerkicom.

13.10.2024 08:30

PROBUDILA SE USRED NOĆI I VIŠE NIJE HTELA DA SPAVA: Očajni roditelji su je obukli, izveli napolje i s porukom u ruci je poslali kod NJEGA! (VIDEO)
TikTok-saralyndelta

Jedna mama iz Edmontona, Kanade, našla je simpatičan način da se izbori sa besanom noći, šaljući svoju dvogodišnju ćerku kod bake i deke uz šaljivu poruku, a video te situacije postao je prava senzacija na društvenim mrežama.

Dvogodišnja Marin Koks probudila se u pola četiri ujutru i uprkos svim naporima roditelja više nije mogla da zaspi. Njeni mama i tata, Sara Koks (28) i njen muž, pokušali su sve. Uspavljivali su je u svom krevetu, ležali pored nje u njenom krevetu, ali ništa nije pomoglo. Na kraju su svi završili u roditeljskom krevetu, gledajući crtaće do ranih jutarnjih sati.

TikTok-saralyndelta

Dvogodišnja devojčica došla sama kod deke i bake da je čuvaju

Sara je tek oko pola osam ujutru videla da su se svetla upalila u kamp prikolici njenih roditelja, koja je bila parkirana samo nekoliko metara dalje od kuće. Iscrpljena i bez ideje šta dalje, odlučila je da pošalje ćerkicu kod bake i deke s brzom porukom.

- Budna sam od pola četiri ujutru i nisam više zaspala. Mama i tata su ljuti - pisalo je na cedulji koju je malena ponela trčeći preko dvorišta do kamp prikolice bake i deke.

Sara se priseća da je sva sreća što su njeni roditelji tada bili na svega nekoliko metara od njih.

- Samo sam napisala prvu stvar koja mi je pala napamet, a Marin je već obuvala cipele. Rekla sam: "Evo, možeš li ovo da daš dedi?" Ona je odgovorila: "DA!!", veoma uzbuđeno - otkrila je Sara Koks za People.

Devojčica je krenula prema kamp prikolici, gde ju je na vratima dočekao deda. Iako porodica obično živi 20 minuta udaljeno, tog dana su svi kampovali na istom mestu, što je omogućilo ovaj simpatičan trenutak. Deda se nasmejao čim je pročitao poruku, a ubrzo je i baka, koja je pila kafu unutra, pritrčala mališanki.

- Pomislila sam, "Oh, super, možda mogu da snimim njegovu reakciju", i počela sam da snimam -  rekla je Sara. 

Sara je kasnije snimak objavila na TikToku, gde je veoma brzo postao gledan. Sakupio je više od 18 miliona pregleda i više od 4.000 komentara.

Reakcije su bile pune šala i simpatičnih dosetki.

- Ona će otići tamo, jesti i spavati. I biti pravi anđelčić - 

- Deda je razumeo zadatak! - 

- Sviđa mi se kako nije ni morao da je pozove unutra. Uzeo je poruku, a ona je već ulazila - 

 - Potrebno je celo selo da se odgaji dete. Biti roditelj je stvarno teško, ali u svakodnevnim trenucima ima toliko radosti i humora - glasili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)