Roditeljstvo

SNIMAK IZAZVAO SALVE EMOCIJA, PALE I SUZE: Devojčica ukrala sva srca - evo u čemu je razlika između sina i ćerke (VIDEO)

Ne kaže se bez razloga nežniji pol.

17.09.2024 11:55

SNIMAK IZAZVAO SALVE EMOCIJA, PALE I SUZE: Devojčica ukrala sva srca - evo u čemu je razlika između sina i ćerke (VIDEO)
instagram-unstoppable

Jedan snimak koji se raširio društvenim mrežama pokazao je jasnu razliku između muškaraca i žena dok su još u dečijem uzrastu. Naime, izgleda da neki član porodice snima tatu koji boksuje sa sinom. On izgleda da podučava sina osnovama boksa. 

Mališan se tako trudi da bude što precizniji dok navodno što jače treba da udara tatu pesnicama u šake. Vežba se ponavlja, kao što i obično biva kod ovakvih treninga. Međutim, sve to posmatrala je i devojčica koja je sedela uz oca i brata. 

Ova malena sedela je na kauču i nije razumela koji je cilj borbe. Umesto da shvati smisao treninga, u njenim očima izgledalo je kao da bata udara silovito pesnicama šake njihovog oca. Budući da su tata i sin završili trening, ovaj otac je prišao ćerkici, kako se ni ona ne bi osetila zapostavljenom. 

Otac je i njoj otvorio šake sa namerom da i ona malo pokuša da boksuje, ali ono što je devojčica uradila dirnulo je mnoge direktno u srce. Devojčica je bojažljivo prišla, a potom nežno poljubila oca u obe njegove šake.

 

 

- Razlika između sina i ćerke - stoji u opisu snimka.

Objava je i kratkom roku dobila 688.000 sviđanja,

- Tačno tako, upravo ovo je osnovna razlika između muškaraca i žena.

- Ne znam zašto, ali suze mi teku niz lice.

- Niko nije naučio devojčicu da to treba da radi, ona je postupila instiktivno.

- Ne kaže se bez razloga nežniji pol.

- Upravo iz ovog razloga potrebno je da našim svetom vlada više žena.

- Tata, moraš je naučiti da se bori, jer nećeš biti ti uvek tu da je štitiš.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)