Roditeljstvo

VIDEO KOJI UTERUJE STRAH U KOSTI: Zmije se migolje po krevetu s dvoje dece - ovaj prizor nije za plašljive!

Jedan snimak je šokirao javnost nakon što su se u njemu pojavila deca kako grle gmizavce.

14.08.2024 23:34

VIDEO KOJI UTERUJE STRAH U KOSTI: Zmije se migolje po krevetu s dvoje dece - ovaj prizor nije za plašljive!
Printscreen/Instagram/snakemasterexotics

Na Instagramu se pojavio neobičan snimak koji su roditelji dvoje dece podelili, a prikazuje na koji način se zabavljaju. Neuobičajena igračka za mališane, može se reći, ali i nešto što tera jezu.

Dok se većina dece igra igračkama predviđenim za svoj uzrast mala Arijana zajedno sa svojim bratom ima drugačija interesovanja. Ono na šta bi se mnogi odrasli zgrozili i preplašili je njihova omiljena "igračka". Roditelji su ovekovečili trenutak dok su se mališani izležavaju u krevetu, a  pored njih su dve zmije, odnosno pitoni, i to su podelili na Instagramu. Roditelji su priznali kako deca uživaju u društvu životinja dok gledaju crtaće.

Dok je devojčica držala u rukama manjeg belog pitona koji se migoljio po postelji, dečak je pokušavao da dohvati živahnog većeg pitona koji je puzao po krevetu. Deca su bila raspoložena i ponašala su se kao da je to deo svakodnevne rutine i igre na koju su navikli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana (@snakemasterexotics)

Ipak, snimak je zgrozio mnoge a kako su neki korisnici Instagram mreže priznali dobili su novi strah i anksioznost samo gledajući zastrašujući prizor. Snimak je na mreži sakupio preko pola miliona sviđanja.

- Zmije nisu ljubimci.

- Bolesni roditelji.

- Kakvi su ovo roditelji??

- Gde je mozak ovim roditeljima??

- Igranje sa životom - bili su neki od komentara.

U opisu profila stoji da je devojčica Arijana ljubitelj ovih zmija a da je njen otac podržava u toj ljubavi. Tu je i njen mlađi brat sa kojim se često pojavljuje u snimcima a oni ne kriju kako vole da se druže sa gmižućim prijateljima. U najrazličitijim situacijama provode vreme zajedno, od igre do spavanja zmije su prisutne u njihovim životima a prema rečima mnogih korisnika to je zgražavajuće, iako su svesni činjenice da zmije verovatno nisu opasne po decu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)