Roditeljstvo

KEJT MIDLTON RUŠI STOROGA PRAVILA U KRALJEVSKOJ PORODICI: Princeza Dajana bi bila tako ponosna na nju!

Proces promena je započela još princeza Dajana sa svojim sinovima.

04.07.2024 11:01

KEJT MIDLTON RUŠI STOROGA PRAVILA U KRALJEVSKOJ PORODICI: Princeza Dajana bi bila tako ponosna na nju!
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princeza Kejt Midlton (42) vrlo je popustljiva prema svojoj deci, posebno nakon što je saznala da boluje od raka i prima hemoterapiju, jer zna kako to utiče na njene mališane. I ranije je primećeno da ona, posebno najmlađem Luisu, dozvoljava više nego što je to ikad bilo dopustivo strogim praviolima i protokolom u kraljevskoj porodici

Kako piše portal SheKnows, Kejt ima toliko briga - o svom zdravlju, lečenju, brine o svojoj porodici i kako će njena deca  prinčevi Džordž i Luis, kao i princeza Šarlota podneti sve što se dešava oko njihove mame. Ona se trudi da ih makismalno zaštiti zbog čega nije dozvolila da deca dolaze u bolnicu već je s njima bila u kontaktu putem video poziva i to onda kada se ona osećala bolje.

I oni su samo deca

Kako piše pomenutu portal Kejt se trudi da svojoj deci dopusti da se ponašaju u skladu sa svojim godinama bez obzira što su članovi kraljevske porodice i što su oči javnosti stalno uprte u njih.

- Luis je energično dete i očigledno nije mogao da obuzda svoje uzbuđenje na javnim događajima. Kejt ne brine previše o njihovom ponašanju, niti šta će ko da kaže o tome. Ona voli da ih vidi kad se ponašaju kao obična deca - rekao je za Ok magazin izvor iz palate.

Tanjug/Yui Mok/PA via AP

Kejt je vrlo popustljiva prema deci posebno sad kad je bolesna

 

Princ Luis bio je glavna zvezda na balkonu Bakingemske palate kada je ponovo izveo šou program i zabavio sve na nedavnoj Kraljevoj rođendanskoj paradi, poznatoj i kao Trooping the Colour.

Kako ističe ovaj izvor, na Kejt i njeno ophođenje prema deci bila bi vrlo ponosna njena svekrva princeza Dajana da danas može da vidi kako odrastaju njeni unučići. Dajana je često ulazila u sukob sa tadašnjim suprugom princom Čarlsom kada je bilo u pitanju ponašanje i vaspitanje njihovih sinova prinčeva Vilijama i Harija.

Dajana je bila poznata po tome što je majčinstvo i svoju decu uvek stavljala ispred kraljevskih dužnosti na užas ostalih članova porodice. Ona nije dozvoljavala slikanje sinova kako bi mogli da uživaju u što normalnijem odmoru, vozila se s njima rolerkosterom, spuštala se niz vodeni tobogan i puštala ih da je zakopaju u pesak na plaži.

Bio je to potpuno drugačije od strogih pravila koje je kraljica Elizabeta II nametnula svojoj deci od malih nogu i od kojih se zahtevalo da se u svakom trenutku ponašaju kraljevski bez obzira na svoje godine. 
Kejt je otišla korak dalje u odnosu na Dajanu, pa je recimo malenom Luisu dozvoljeno ono što je nekad bilo nezamislivo ponašanje za dete kraljevske porodice.

Matt Porteous / Avalon / Profimedia

Deci je slobodnije ponašanje posebno dozvoljeno tokom leta kad nemaju školskih obaveza

 

Slobodnije ponašanje Kejt posebno dozvoljava mališanima tokom leta kad su na odmoru od svih školskih obaveza.

- S obzirom na to kroz šta deca prolaze zbog njenog lečenja i hemoterapije, ovog leta će sve biti podređeno njima, a više nego ikada imaće slobodu, jer Kejt želi da ih vidi srećne, nasmejane i to joj je jedino važno - rekao je izvor iz palate. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)