Roditeljstvo

BEBA JE POTRČALA U OČEV ZAGRLJAJ, A POTOM MU NEŠTO PRUŽILA: O njegovoj reakciji bruje mreže, a žene su mu poručile samo jedno! (VIDEO)

On je u neverici gledao u maleni predmet koji mu je pružio sin.

15.04.2024 14:20

BEBA JE POTRČALA U OČEV ZAGRLJAJ, A POTOM MU NEŠTO PRUŽILA: O njegovoj reakciji bruje mreže, a žene su mu poručile samo jedno! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/sophiegraceevans93

Većinu žena preplave emocije kada uradi kućni test na trudnoću i sazna da je u drugom stanju. U tim momentima smenjuju se brojna osećanja od neverice, preko straha i uzbuđenja do radosti. Da ne govorimo o mnoštvu pitanja koja vam u tom trenutku prolaze kroz glavu.

Sledeći korak je kako tu vest saopštiti parneru. Jedna mama malenog dečaka koja je saznala da je ponovo u drugom stanju smislila je kako da svom mužu saopšti lepe vesti. 

Shutterstock

Test na trudnoću kod žena može izazvati pomešane emocije

 

Sofi Grejs Vans je mama jednoipogodišnje bebe, a u međuvremenu je saznala da je na putu i druga beba. Želeći da to saopšti budućem ocu, ona je odlučila da mu test uruči njihov sin. U emotivnom snimku koji je objavila na TikToku vidi se kako mali dečak trči ocu u zagrljaj, a potom mu pruža test koji je nosio u rukama koji je bio pozitivan i najavljivao dolazak u porodicu još jedne prinove.

Otac je u prvom trenutku bio zbunjen kad mu je sin dao predmet gledajući u neverici rezulatet testa. Usledila je njegova oduševljena reakcija, dok je dečak pomno pratio šta se dešava, ali kako je suviše mali još uvek nije shvatao da to znači da će dobiti brata ili sestru.

Scenu je mobilnim telefonom zabeležila mama dečaka ne krijući sreću što je njen partner reagovao onako kako se ona nadala. Simpatičan video snika je oduševio ljude na mrežama koji su komentarisali očevu reakciju.

 

 

- Ovakvoj reakciji se žena sigurno nadala.

- Blagi teror, ali neodljivo uživanje.

- To je najbolja reakcija ikada. Čestitam!

- Jaoo kakva divna reakcija. Ovo me uverava da i dalje tamo negde ima dobrih muškaraca.

- Ahh...on je tako srećan- komentarisali su oduševljeno korisnici mreže.

Mnogi su prokomentarisali kako se mama na divan način dosetila kako da tati saopšti lepe vesti u čemu je pomogao njihov maleni sin. Iskrena radost muškarca zbog dolaska nove bebe posebno je ganula žene koje su poručile da je on divan muž i otac.

Mnoge dame su primetile da neki muškarci vrlo dramatično doživljavali to da će postati očevi, ovo je kako su se složile mnoge korisnice mreže pravi način i prava reakcija čoveka koji voli i koji podiže zdravu porodicu.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)