Roditeljstvo

TATA JE OTVORIO PROZOR DEČJE KUĆICE I ZANEMEO: Ovakvom prizoru se nije nadao, a tek da vidite reakciju njegove ćerke! (FOTO+VIDEO)

Urnebesni snimak izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama.

28.03.2024 10:50

TATA JE OTVORIO PROZOR DEČJE KUĆICE I ZANEMEO: Ovakvom prizoru se nije nadao, a tek da vidite reakciju njegove ćerke! (FOTO+VIDEO)
Instagram-iqra_nasir01

Jedan tata je postao veoma popularan na društvenim mrežama nakon što je objavio snimak svoje ćerkice koja je uhvaćena sa dečakom na dečijem igralištu. Sudeći po snimak devojčica ima oko dve godine dok je njena simpatija godinu, dve starija. Mnogi su bili zapanjeni njenom reakcijom kad se tata pojavio i zapitali su se kako je malena znala da radi nešto pogrešno, čak i u njenim godinicama.

Tata je otvorio vratanca drvene kućice na igralištu i zatekao svoju ćerkicu kako čvrsto grli dečaka oko struka. Kada je shvatila da se pojavio tata, devojčica je ustuknula korak nazad, gurnuvši dečaka ispred sebe. Mnogi su komentarisali da je njen postupak izazvao salve smeha.

Instagram-iqra_nasir01

Niko se nije nadao ovom prizoru

Snimak je brzo postao veoma popularan na Instagramu, prikupivši milion i po sviđanja, ali i veliki broj komentara. Dok su se neki pitali zašto se devojčica toliko uplašila zbog zagrljaja sa dečakom, drugi su isticali da je njen postupak sličan reakciji tinejdžerke uhvaćene “na delu”. Ipak, bilo je i onih koji su isticali da je devojčica samo bila iznenađena i da njeno ponašanje ne bi trebalo da bude pogrešno tumačeno. 

Njen postupak je izazvao smeh, ali i podstakao na razmišljanje o tome kako deca tumače odnose među svojim vršnjacima. 

 

 

Snimak je naslovljen kao "Uhvatio sam ćerku sa dečkom" a postao je Instagram senzacija. Odmah su usledili podeljeni komentari.

- Ona je rođena zvezda.

- Ovo nije lepo ponašanje ili slatko.

- Zašto se toliko uplašila jer je zagrlila dečaka, deca njenih godina ne bi trebalo da se plaše toga.

- Nešto sa devojčicom nije u redu, od nečega je prestravljena.

- O bože, pa ona reaguje isto kao da je tinejdžerka uhvaćena sa nekim dečkićem.

- Prestanite da se ponašate se*sistički prema ovoj devojčici, samo je iznenađena i preslatka je.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)