Roditeljstvo

TATA JE GURAO KOLICA, A SINČIĆ JE DREMAO U KENGURU NA NJEGOVIM LEĐIMA: Ovo je najveći strah svakog roditelja! (FOTO+VIDEO)

Evo šta se dešava kada zbog deteta premalo spavate!

06.03.2024 10:05

TATA JE GURAO KOLICA, A SINČIĆ JE DREMAO U KENGURU NA NJEGOVIM LEĐIMA: Ovo je najveći strah svakog roditelja! (FOTO+VIDEO)
Instagram-rishii.says

Roditelji često mogu da budu veoma iscrpljeni zbog nedostatka sna i brige oko mališana, pa im se dešava da previde neke sasvim očigledne stvari. Jedan snimak postao je veoma rado gledan na Instagramu, jer prikazuje šta se događa kad umorni roditelj krene sa bebom u kupovinu. Na snimku se vidi kako tata gura kolica u kojima su kese, dok beba drema u "kenguru" koji mu je na leđima. Mesto u kom se beba nalazi umnogome podseća na ranac, pa je ovaj tata na trenutak pomislio da mu sinčić nije na leđima, već u kolicima.

U jednom trenutku otac baca pogled ka kolicima i vidi da u njima nema deteta. Malo je reći da je ovog tatu uhvatila panika. Unezveren tata kreće nekontorlisano da zaviruje sa svih strana kolica, a potom da pregleda džepove, baš kao da bi bebu tamo mogao da pronađe. Na kraju uzima telefon, kako bi pozvao nekoga od članova porodice ili čak možda i policiju zbog “nestanka” deteta.

Najmešnije na celom snimku je što mališan spava, međutim kad njegov otac neplanirano odjednom stane i počne da prevrće po kolicima i džepovima, mališan se istog trenutka budi. Tako budan sve vreme posmatra šta li to njegov otac tako uspaničeno traži. Primetno je da nije u pitanju novorođenče, već beba između šest meseci i godinu dana koja je vidno zbunjena, ali se ne oglašava.

- Nemoguće da ti je toliko loše pamćenje - stoji u opisu videa.

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio 103.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Najsmešnija je pretraga džepova!

- Čovek bukvalno pokušava da pronađe sina u džepu!

- Ovaj isti ja kad izvedem dete napolje!

- Posledica nedostatka sna!

- Original ja ukoliko bih nosila bebu na leđima, zaboravila bih to za minut - komentarisali su ljudi koji su odgledali snimak ovog uspaničenog tate.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)