Roditeljstvo

DEČAK JE RAZOČARANO GLEDAO U SESTRIN POKLON: Dok je ona sva srećna isprobavala igračku, usledilo je nešto čemu se dečak nije nadao! (VIDEO)

Rodtelji su hteli da testiraju mališana i da vide kako će reagovati.

17.02.2024 10:50

DEČAK JE RAZOČARANO GLEDAO U SESTRIN POKLON: Dok je ona sva srećna isprobavala igračku, usledilo je nešto čemu se dečak nije nadao! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/amafinders

Ljubomora među decom tokom detinjstva nije ništa neobično posebno dok su manji. Tek kasnije kad odrastu shvataju kolika je sreća imati mlađeg ili starijeg brata ili sestru. Roditeljima je često teško da ugode svima, jer je svako dete želi igračku samo za sebe. Zato je važno mališane od malih nogu učiti da dele igračke i slatkiše, jer će na taj način od malena naučiti koliko je važno da ne budu sebični. 

shutterstock.com

Svi roditelji se trude da deci od malih nogu obezbede sve št im treba

 

Roditelji jednog dečaka i devojčice želeli su da ih iznenade kvadovima koji su izuzetno popularni među decom poslednjih godina. Želeći da testiraju kako će se ponašati oni su klince izveli u dvorište rekavši da je jedan od kvadova koji je bio parkiran ispred kuće za devojčicu. 

Dok je ona sva srećna odmah sela na svoje vozilo da se provoza, njen brat je snuždeno gledao u sestrin poklon. Bilo je više nego jasno da je i on želeo ovakvu igračku pa se mališan trudio da sakrije razočarenje. U međuvremenu otac mu je rekao da obrati pažnju na drugi poklon koji je stajao sa strane, kada je sestra počela da viče i pokazuje bratu na iznenađenje.

Šokirani dečak je potrčao prema igrački a onda se vratio nazad skočivši ocu u zagrljaj u znak zahvalnosti. Mališan je bio uzbuđen i srećan što je i on dobio igračku poput setsre koju je očigledno toliko želeo. Mnogi su bili oduševljeni dečijom zahvalnošću i vaspitanjem kojima su pokazali da cene trud roditelja koji žele kao i svi drugi roditelji svojoj deci najbolje.

 

 

- Nije ni dotakao vozilo dok nije zagrlio oca.

- Ne mislim da je bio ljubomoran. samo se osećao povređeno i zapostavljeno. Divno dete.

- Najlepši osećaj, o Bože...

- Zašto ja plačem zbog bogate dece?

- Šta sve radimo za našu decu.

- Izgubila sam se kada se bacio u očev zagrljaj - bili su neki od komentara.

Mnogi su rekli kako su deca vaspitana da pored toga što žive u blagostanju, znaju da cene sve što imaju i što su njihovi roditelji stvorili. Sa druge strane mnogi su odali priznanje i roditeljima na takvoj deci ali i na lepom gestu koji su učinili za njih. Bilo je i onih kojima su ovi roditelji dali ideju kako da i sami obraduju svoje mališane. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)