Roditeljstvo

ČULA JE ČUDNE ZVUKE IZ SOBE I POTRČALA: Majka je bila šokirana kada je zatekla dvogodišnju ćerku da radi ovo! (VIDEO)

Snimak je pregledan miliona puta i ostavio je u neverici korisnike društvenih mreža.

07.01.2024 21:00

ČULA JE ČUDNE ZVUKE IZ SOBE I POTRČALA: Majka je bila šokirana kada je zatekla dvogodišnju ćerku da radi ovo! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/katharinefoster

Majčinstvo je, složiće se sve mame, izuzetno odgovorna uloga koja pored podizanja i odgajanja deteta podrazumeva da vam oči budu otvorene 24 sata dnevno. To se posebno odnosi ukoliko je dete malo i zahteva posebnu pažnju.

Nije bio mali broj puta da su majke na nekoliko sekundi odlazile do recimo dnevne sobe, a onda bi već po povratku zaticale haos u kuhinji koje je napravilo njihovo dete. Takvi snimci su kružili i dalje kruže internetom, a dok su nekima interesantni i zabavni drugima su ovakve situacije vrlo ozbiljne.

Printscreen/TikTok/katharinefoster

Kada je ušla u dnevnu sobu majka je bila iznenađena scenom koju je zatekla

Ketrin MekFi, umetnica po profesiji, kako piše u njenoj biografiji na TikToku, podelila je sa svima trenutak kada je i ona izašla iz dnevne sobe i ostavila svou dvogodišnju ćerku da se igra u sobi. Ubrzo se vratila čuvši neobične zvukove, shvativši da ona ne gubi vreme, već isprobava bubnjeve u dnevnoj sobi i demonstrira svoj nastup. Neosporan talenat za ovaj instrument je vidljiv i to je posmatrao i njen otac koji je bio u istoj sobi, dajući svojoj ćerki sve vreme podršku, dok je ona samouvereno i tačno udaraljkama pogađala taktove.

- Moja dvogodišnja ćerka je genije- napisala je majka u objavi.

U snimku koji je na ovoj mreži sakupio 2,3 miliona sviđanja vidi se kako ponosni tata oduševljeno prati pokrete svoje male ćerke dok ona poput velikih muzičkih zvezda sa iskustvom, barata udaraljkama i proizvodi zanimljive note. U pozadini se čula pesma koju je devojčica pratila ali uvežbanost ovih taktova je učinilo svoje pa je ona do kraja ispratila tačno svaki takt.

Mnogi su prepoznali da devojčici u dnevnoj sobi društvo zapravo pravi Dejvid Foster, kanadski muzičar, kompozitor, aranžer i producent, primetivši da ima i od koga da nasledi takav talenat. Međutim, neki su bili neupućeni pa je među komentarima bilo i onih koji su mislili da joj je on deda.

- Ponosni deda..

- Kada imaš Dejvida Fostera za dedu i Ketrin Mek Fi kao roditelja, znaš da ćeš biti darovito dete.

- Nije ni čudo kada su ti roditelji Dejvid Foster i Ketrin MekFi

- Moj mozak ne može da procesuira da malo dete od dve godine može ovo da nauči 

- Nema šanse da je to stvarna beba

- Sve što dejvid Foster dotakne je genijalno.- bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako se sve u slučaju ove devojčie poklopilo. Sa jedne strane talenat roditelja koji su znanje preneli na nju, neprestano vežbanje kao i dobra kordinacija su se jednostavno uskladili.

Na komentar da je Foster ponosni deda, bračni par se osvrnuo šaljivim postom u kojem je smislio lake note i simpatičnu pesmicu rekavši kako "tiktok priča gluposti" i preusmerivši celu priču na njihovu turneju koja počinje od februara.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)