Roditeljstvo

DOŠLA JE DA UPOZNA MOMKA ALI NIJE BILA SAMA: Odluka ove devojke izazvala je burne reakcije na mrežama, komentari se samo nižu! (VIDEO)

Momku nije bilo svejedno kad je video s kim je ona došla.

26.11.2023 13:00

DOŠLA JE DA UPOZNA MOMKA ALI NIJE BILA SAMA: Odluka ove devojke izazvala je burne reakcije na mrežama, komentari se samo nižu! (VIDEO)
Printscreen /TikTok/checozar

Izbor partnera nije jednostavan bez obzira koliko godina i iskustva imate. Iako mnogi veruju u sudbinu i da se ljubav jednostavno desi često nije baš sve tako. Nekad nije loše da druga osoba koja nije emotivno upletena proceni naš izbor i ukaže nam na moguće probleme koje često zaneti emocijama ne vidimo. 

Da bi se sačuvao besprekorni ugled nekad je bila obaveza da devojka na prvi sastanak sa momokom povede tetku, kasnije tu ulogu preuzela drugarica, a danas svako odgovara za sopstvene izbore. Upoznavanje sa roditeljima sledi tek mnogo kasnije kad se veza postane ozbiljna, često tek kad mladi par odluči da stane pred matičara.

shutterstock.com

Upoznavanje roditelja devojke je najzahtevniji trenutak za mnoge momke

Međutim, jedna mlada devojka odlučila da na upoznavanje sa momkom povede tatu. Na snimku koji je na TikToku sakupio čak 12, 2 miliona sviđanja i preko 119 miliona pregleda vidi se izuzetno mlada devojka koja korača ka mladiću u pratnji svog oca. Budući da su u pitanju tinejdžeri otac je želeo da vidi sa kakvim momkom se njegova ćerka zabavlja i da li joj je dorastao.

U snimku se vidi kako tata i ćerka izlaze iz auta i idu ka benzinskoj pumpi na kojoj iz drugog automobila izlazi mlad momak sa buketom cveća u rukama. Pošto je devojka uzela buket i pozdravila sa njim otac je  pružio ruku mladom tinejdžeru, pa je kratko popričao sa njim. Na snimku se vidi da mladiću baš i nije prijatno ali je pristojno i kulturno porazgovarao sa ocem svoje devojke. Ubrzo potom svako se vratio u svoj automobil i odvezao. 

Ovaj susret pod budnim okom tate izazvao je brojne reakcije na ovoj društvenoj mreži.

- Pravilo 1: kontakt očima.

- Zašto je tata tako dobar?

- Najkraći sastanak u istoriji. .

- Nadam se da ga on zove "tast".

- Oba mupkarca su nervozna i to se vidi.

- Jadan ovaj dečak, verujem da je premro od straha kad je video njenog oca.

- Niko ne priča o tome kako tata izgleda top - bili su neki od komentara.

Simpatičan susret je mnoge zabavio, a većina se složila da je otac uradio pravu stvar i da je svojom pojavom dao do znanja momku da nema "šale" sa njegovom devojčicom. Mnogima se dopala njegova reakcija i tiktokeri su se složili kako je otac delovao optimistično što je njegovu ćerku ohrabrilo, s obzirom da većina očeva u startu pokazuje odbojnost prema momcima i muškim prijateljima svoje ćerke.

Scena je usnimljena na ulicama Meksika a većina se složila da je otac odradio odličan posao, iako mnogi tvrde da momku nije bilo lako.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)