Roditeljstvo

MAJKA JE NA TREN SKLONILA POGLED SA ĆERKICE: Ono što je devojčica držala u rukama zaprepastilo ju je, u sekundi je nastala drama (VIDEO)

Mališanima svašta padne na pamet kada ih roditelji ne gledaju.

07.11.2023 13:05

MAJKA JE NA TREN SKLONILA POGLED SA ĆERKICE: Ono što je devojčica držala u rukama zaprepastilo ju je, u sekundi je nastala drama (VIDEO)
instagram.com/videom_bebek

Svim roditeljima je dobro poznato da mališani mogu imati nepredvidive reakcije, te da se na njih mora motriti svake sekunde, posebno u uzrastu do šeste godine. Samo tren nepažnje može nekad biti čak i fatalan. Koliko puta se desilo da i samo roditelji kažu da tek što su skrenuli pogled, njihovo dete se našlo u neprilici. 

Jedna mama je podelila svoje iskustvo na internetu, a objavljen snimak ubrzo je postao viralan. Na njemu je devojčica koja bezbrižno sedi u stolici u bašti i naizgled uživa u uobičajenom danu sa svojom porodicom.

Devojčica je u ruci držala komad pomorandže koji je jela, a u tom trenu se u njenom krilu našla žaba. Mahinalno je počela da kreće po devojčici dok su roditelji razgovarali pored. Umesto pomorandže, dete je uhvatilo žabu i krenulo da je proguta. Na svu sreću, majka je u trenu videla šta sledi i sprečila ovaj nemili događaj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by videom bebek (@videom_bebek)

 

Devojčicu je uplašila brza reakcija majke, jer ju je ona okrznula po ruci i briznula u plač. Iako je malena bila zacenjena i u suzama, mnoge je ovaj snimak ipak raznežio i nasmejao u isto vreme. Čak 480.000 ljudi je lajkovalo ovaj video, a komentari su se nizali.

- U nekim državama to je ručak, devojčica nije ništa pogrešno uradila.

- Ona nije ni primetila da je na njoj žaba.

- Malena je očigledno ogladnela, pa se zanela.

- Evo šta se desi kada dete na sekund ispustite iz vida.

- Svaka čast mami na efikasnoj reakciji - samo su neki od komentara.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)