Roditeljstvo

BIO JE NAPUŠTEN I NESREĆAN SVE DOK NIJE UPOZNAO NJIH: Dečak se slomio i zaplakao kad je video iznenađenje koje mu je pripredila nova porodica (VIDEO)

Mališan nije krio emocije, a suze radosnice tekle su i dok je gasio svećice na torti.

23.08.2023 12:00

BIO JE NAPUŠTEN I NESREĆAN SVE DOK NIJE UPOZNAO NJIH: Dečak se slomio i zaplakao kad je video iznenađenje koje mu je pripredila nova porodica (VIDEO)
Printscreen/www.tiktok.com/og.wholesomeface

Rođendani su posebne prilike, kojima se najviše raduju najmlađi. Međuitim, nemaju sva deca sreće da rođendane slave u krugu porodice.

Jedan napušteni mališan imao je sreće da ga usvoje dobri ljudi, pa je svoju prvu rođendansku tortu dobio od onih koji nisu njegovi biološki roditelji. Snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama prikazuje dečaka koji nije mogao da sakrije emocije kad je po prvi put u životu proslavio rođendan onako kako dolikuje. 

Printscreen/TikTok/og.wholesomeface

Dečaka je potpuno sloilo to što je uradila njegova porodica za njega

 

Njegovi staratelji su se potrudili da mu upriliče proslavu na najlepši mogući način. Na snimku se vidi okupljena porodica i njihova mjaka koja je usvojenom sinu iznela rođendansku tortu. Kada je dečak video iznenađenje koje su mu pripremili potpuno se slomilo i vrlo je emotivno reagovao skočivši u jednom trenutku da zagrli svog oca a onda i majku.

Suze su se slivale niz njegovo lice, od sreće nije mogao da prestane da plače čak i kad je gasio svećice na torti.

Za stolom je sedeo i njegov brat koji je takođe usvojen a ostali ukućani su snimali diljivu scenu, dok je dečak jedva pokušavao da dođe sebi i da se smiri.

Usledili su brojni komentari na ovaj emotivan trenutak.

- On ne mora da poželi želju, već mu je ispunjena.

- Način na koji trči da dobije zagrljaj me tera na suze, o Bože, toliko sam srećna zbog njega.

- Tako zahvalno dete...zaslužuje ceo svet.

 

- Brate, već imaš sve što si oduvek želeo.

- Ljudi, divni ste- bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako dečaku nije važna ta prva torta koju je dobio, već porodica koja je s njim slavila njegov divan dan. Većina je komentarisala da ovako izgleda sreća i da je porodica sve na svetu kao i sposobnost da se neko drugi usreći.

Na originalnom profilu gde se pojavio video ovog oca, objavljen je još jedan intresantan snimak, gde staratelji priređuju iznenađenje za svoje usvojene sinove u vidu slike.

 

@jamiewalker1222 A picture really is worth a 1000 words. Their reactions fill in any blanks. Once again, the little things make the biggest impact. @Shutterfly ♬ original sound - Jamie Walker

 

Naime, budući da porodica već ima četvoro biološke dece, dve devojčice i dva dečaka, porodična slika sa njima je stajala iznad kamina u dnevnoj sobi ali su usvojeni dečaci bili na drugoj slici pored te. Ovaj put roditelji su odlučili da dnevnu sobu krasi slika kopletne porodice na kojima su i njih dvojica.

Dečaci su emotivno primili ovu vest kada su ih braća doveli do tog mesta pokazavši im da su i oni jednako važni porodici kao i oni.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)