Roditeljstvo

OSTAVILA JE SINA NA TREN SAMOG U KUHINJI: Kada se vratila samo je jednu rečenicu izustila od šoka (VIDEO)

Jednom mališanu nije nedostajalo zabave kupajući se u sudoperi, međutim, ostavio je mnogo posla majci za sobom a verovatno i troškove.

02.07.2023 12:58

OSTAVILA JE SINA NA TREN SAMOG U KUHINJI: Kada se vratila samo je jednu rečenicu izustila od šoka (VIDEO)
Printscreen/TikTok/1_nobody_.1

Kuhinja je za decu često posebno polje interesovanja gde vole da se igraju i provode vreme. Iako će većina majki biti saglasna kako ne voli da vidi svoju decu u ovoj prostoriji i da su stalno u strahu da se ne povrede, činjenica je da deca vole da pomažu majkama u pripremi hrane ali i u istraživanju, razgledanju šerpi i lonaca i mnogim drugim aktivnostima koja usput osmisle.

Nekada iz dosade, mnoga deca su sklona da prave i nered u kuhinji samo ako ih majka na trenutak ostavi same. Mnoge od njih zatiču brašno po podu, ulje po stolu a sve to zbog radoznalosti dece koja pokušavaju na sve načine da se zabave i pomognu.

pexels.com

Mnoga deca zabavu vide u kuhinji pomažući roditeljima

Želeći da obavi druge poslove po kući jedna majka je odlučila da spas za dete potraži u kupanju u sudoperi gde ga je smestila kako bi se zabavio u sapunici i igračkama koji su ga okruživali. Iako je mlaz vode trebalo da popuni kadicu kako bi se dete osvežilo, nevaljali dečak je odlučio da malo "pojača" zabavu pa je česmu okrenuo ka kuhinjskim elementima i podu, a voda je prskala na sve strane. Iako je ovo dečaku bilo beskrajno zabavno, majka je bila u šoku i neverici kada se pojavila na vratima kuhinje. 

- O Bože dragi..- čuje se u pozadini u objavi dok se majka smeje.

Iako bi ovo većini roditelja izazvalo revolt zbog nevaljalosti dečaka, neki roditelji poput ove majke, stvari očigledno ne shvataju isuviše ozbiljno pa se i ona u celoj ovoj priči sjajno zabavila i slatko nasmejala. 

- Da! On živi svoj život najbolje moguće!-

- On je našao zabavu-

- O Bože, ako bi ovo moj sin uradio umrla bih.-

- Neće biti zabavno kada pod iskoči - komentarisali su korisnici mreže.

 

 

I dok je mnogima ova nesvakidašnja scena iz kuhinje bila prilično zabavna, drugi su rekli kako bi sigurno bili ljuti na dete da se ovo desi u njihovoj kući i da sudopere nisu mesta za ovakvu zabavu. 

Neki Tiktokeri su rekli da je sreća deteta važna i da je on simpatično prekratio vreme, međutim, drugi su bili zabrinuti posledicama svega toga i eventulne štete koja bi mogla nastati.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)