Roditeljstvo

OSTAVILA JE DECU SAMU NA TRENUTAK, A ONDA JE PRIMETILA JEZIVU TIŠINU: Čudni koraci vodili su do dečije sobe, kada je otvorila vrata nastupio tajac, pa ŠOK! (FOTO/VIDEO)

Mnogi su se složili da kada su mališani preterano tihi to uglavnom ne sluti na dobro.

01.07.2023 17:02

OSTAVILA JE DECU SAMU NA TRENUTAK, A ONDA JE PRIMETILA JEZIVU TIŠINU: Čudni koraci vodili su do dečije sobe, kada je otvorila vrata nastupio tajac, pa ŠOK! (FOTO/VIDEO)
instagram.com/cutebabiieess

Savete o "idealnom vaspitanju dece" i roditeljstvu najčešće dele oni koji nemaju svoje dete. Ma koliko vaš brat ili sestra imali dete sa kojim provodite mnogo vremena, iskustva po pravilu nisu ista kao kada bi to dete bilo vaše. Ne kaže se bez razloga "koliko ljudi, toliko ćudi", pa isto tako svako od njih na njemu najbliži način, za koji ujedno smatra i da je najbolji, pokušava da vaspitava svoje dete.  Prava istina je da ne postoji univerzalno dete, baš kao što ne postoji i najidealniji obrazac po kome bi deca trebalo da se vaspitavju.

Mnogi koji pak imaju decu, znaju da su ona sposobna da u malom vremenskom periodu naprave velike nestašluke. Takav je i bizaran snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama, a koji je samo na Instagramu dobio blizu 600.000 sviđanja. Mnogi su u komentarima pomislili da su dvojica mališana bili ostavljeni duži vremenski perod sami. Međutim, istina je da je njima potrebno svega nekiliko minuta roditeljske nepažnje da počine razne ludosti.

Instagram-cutebabiieess

Dečija soba večito mesto nestašluka

Ova mama primetila je da iz dela dečije sobe ne dopire smeh, svađa, komešanje, niti ikakvi glasovi. Kada su deca preterano tiha, to gotovo po pravilu i bez izuzetaka znači da smišljaju neki nestašluk. Ova mama je oprezno krenula ka dečijoj sobi i odmah ju je sačekao šokantan prizor. Put do dečije sobe bio je umazan raznim bojama, a preovladali su ljubičasti tragovi stopala. Majka je ušla u sobu, a imala je i šta da vidi.

Mlađe dete od nekih godinu dana je bilo celo prekriveno bojom od tempera. Njegovo celo belo odelce bilo je zaprljano, a cela glava bila je prekrivena zelenom i ljubičastom bojom. Dečak je zadovoljno sedeo na podu, dok su mu samo oči sijale, a u rukama je još uvek držao četkicu za bojenje. Soba je bila totalno uništena. Njegov brat koji je bar 3 godine stariji, nije bio umazan popout bebe, ali on očigledno nije shvatao da njegov brat ne sme da bude toliko zaprljan od tempera. Stariji dečak kada je video mamu koja im je upala u sobu i dalje je nastavio da se bezbrižno igra, dok je njegov mlađi brat morao istog trenutka pod tuš kako bi mu sklonili toliko boju sa lica pre svega.

 

 

- Ljudi misle da su deca bila ostavljena satima sama da bi ovo uradila, a istina je da im za ovako nešto trebaju minuti -

- Ovo je samo jedan od razloga zbog kog nikada u životu ne želim da budem mama -

- Čim su deca preternao tiha, to je signal za uzbunu -

- Meni su preslatki, ne prestajem da se smejem -

- Stariji brat je totalno neumazan, moguće je da mu je mlađi brat poslužio kao živi papir -

- Pitam koliko dugo li su ga kupali -

- Ovo je samo jedna od gluposti koja im uvek padne na pamet - bili su samo neki od komentara.

Instagram nalog je u komentarima ostao preplavljen slikama prezervativa, a poruka je očigledna. Po mišljenju mnogih tako, ko nema vremena za decu i može sebi da dopusti ovako nešto, nije ni trebalo da dobije decu. Oprečni komentari su pak stali u odbranu roditelja ovih mališana, potencirajući da je ovako nešto moglo svakome da se desi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)