Roditeljstvo

NA ZABAVI SU ŽELELI DA OTKRIJU POL BEBE, A ONDA JE NEZVANI GOST SVE OSTAVIO U NEVERICI: Upao je na proslavu, a onda se začula cika i vrisak svih prisutnih (VIDEO)

Budući roditelji su imali unapred osmišljen plan ali scenario je bio drugačiji.

13.06.2023 14:01

NA ZABAVI SU ŽELELI DA OTKRIJU POL BEBE, A ONDA JE NEZVANI GOST SVE OSTAVIO U NEVERICI: Upao je na proslavu, a onda se začula cika i vrisak svih prisutnih (VIDEO)
Printscreen/TikTok/gender.reveal.tv

Mnogu budući roditelji ne žele do porođaja da saznaju pol deteta kako bi iznenađenje bilo veće kada dođe vreme za to. Sa druge strane, sve više je njih koji organizuju posebnu ceremoniju na kojoj će najbližima otkriti da li uskoro na svet dolazi seka ili bata. Otkrivanje pola može se organizovati na najrazličitije načine, a suština je u kreativnosti kroz koju će se otkriti kog pola će biti beba i to najčešće kroz boju konfeta i balona. 

Printscreen/TikTok/gender.reveal.tv

Budući roditelji su pokušavali da otkriju pol deteta na svoj način

Većina budućih roditelja ne štedi na toj zabavi pa smo recimo svedoci da u arapskim zemljama oni organizuju raskošne ceremonije koje izgledaju poput venčanja. Bilo je i takvih slučajeva da su pol deteta otkrivali na nekim od najluksuznijih i najpoznatijih zgrada u tim zemljama poput Burdž Kalife u Dubaiju i slično. Ipak, drugi to ostave za manju i intimniju grupu ljudi, ali zajedničko za sve je da takvi snimci na kraju završe na internetu.

Jedan od njih je pokupio čak 1,4 miliona pregleda i to zato što je po svemu bio neuobičajen. Naime, dok je dvoje mladih iz kutije pokušavalo da izvadi balone, želeći prisutnima da saopšte vest o polu bebe koju očekuju, zabavu je na kratko prekinuo jedan pas nakon što je ušao u prostoriju, noseći balone roze boje.

Iako je većina očekivala ustaljenu praksu da roditelji pred svima otkriju pol deteta, pas je potpuno promenio tok zabave i oduševio je sve prisutne. On je na sebi nosio prsluk na kojem su bili prikačeni rozi baloni i samo je protrčao pored prisutnih gostiju.

- Ja obično ne volim ceremonije otkrivanja pola deteta ali ova je savršena -

- Ne razumem takve zabave ali ovo je iskreno najbolja -

- Pobednik -

- Nismo videli njihovu reakciju -

- On je odradio dobar posao- komentarisali su korisnici TikToka ispod objavljenog snimka.

Mnogi su pohvalili kreativnost budućih roditelja, primetivši da je pas bio izuzetno srećan što je deo ovakvog jednog radosnog povoda. Drugi su rekli da misle kako su i roditelji bili iznenađeni i da je to osmislio neko u "bekstejdžu" kako bi ih "prešao". Ipak, zlatni retriver je pokupio sve simpatije i većina se složila da je ideja da on ušeta i otkrije po deteta nešto najbolje i najkreativnije što su ikada videli.

- Pas je toliko ponosan- zaključila je jedna Tiktokerka. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)